'Godfather'-legende: Alder er ingen hindring

Legenden Robert De Niro føler, at han og andre ældre skuespillere bliver tilsidesat i filmbranchen på deres ældre dage.

Selv om Robert De Niro for længst har passeret pensionsalderen, er der stadig masser af krudt i den legendariske skuespiller.

Dåbsattesten siger 72 år, men den dobbelte Oscar-vinder stryger stadig på job og stopper først den dag, han segner, skriver Reuters.

- Vi har en tendens at føle os mindre vigtige på nogle områder, jo ældre man bliver, men det er helt forkert, lyder det fra De Niro.

- Folk, der bliver ældre, bliver sat lidt ud på sidelinjen, tilføjer stjernen, der privat er fraskilt og far til seks børn.

Håber på revolution
Den legendariske skuespiller er snart aktuel i komedien 'Praktikanten', hvor den tjekkede ejer af et online mode-magasin tvinges til at hyre en ældre praktikant, der bliver spillet af De Niro.

Skuespilleren håber på, at filmen vil revolutionere filmbranchen.

Se også: De 20 bedste film nogensinde

Se også: De Niro køber lejlighed for 137 mio. kr.

Se også: Robert de Niro fuppet af prominent kunsthandler

- Hvis filmen går godt - og det håber vi, den gør - så åbner det måske muligheden for, at der bliver lavet lignende film. Det er et fantastisk, filmisk tema, når den yngre generation møder den ældre, lyder det fra stjerneskuespilleren, som stadig har masser af film på plakaten.

'Praktikanten', der har Anne Hathaway i den kvindelig hovedrolle som magasin-ejeren, får dansk biogra-fpremiere den 1. oktober, og til jul er De Niro også aktuel i dramaet 'Joy'.

29 kommentarer
Vis kommentarer