Grædefærdig Madonna på scenen: Dedikerer sang til søn

Madonna var rørt, da hun under en koncert dedikerede en sang til sin søn, som hun ikke ser i øjeblikket.

Guy Richie og Madonna. (Foto: AP).
Guy Richie og Madonna. (Foto: AP).

Det var en tydeligt bevæget Madonna, der forleden optrådte til en af sine store udsolgte koncerter i New Zealand.

Under koncerten fik popdronningen en klump i halsen, da hun ville dedikere sangen "La Vie en Rose" til sin ældste søn. Det viser en film fra koncerten optaget af TMZ.

- Der er ikke en stærkere kærlighed, end den en mor føler for sin søn, sagde den 57-årige sangerinde og fortsatte:

- Hvis jeg snakker for meget om ham, begynder jeg at græde. Men jeg vil gerne dedikere sangen til ham. Jeg håber, at han hører det et sted og ved, hvor meget jeg savner ham.

Du kan se videoen her.

Har accepteret, Rocco ikke kommer hjem
'Like a Prayer'-sangerinden og eksmanden Guy Ritchie kæmper i øjeblikket en kamp om forældremyndigheden over deres fælles søn Rocco.

Og ifølge en af Madonnas venner, som Daily Mail har talt med, har sangerinden mistet håbet om, at hun nogensinde får sin søn hjem igen.

- Et faktum er, at Madonna nu har accepteret, at Rocco ikke kommer hjem, og at han nu bor med sin far. Rocco har lyst til at være hos sin far, men hun vil ikke holde op med at være hans mor, siger den anonyme kilde til Daily Mail om Madonna.

Sagen i højesteret
Torsdag i denne uge stod det klart, at sagen om forældremyndigheden skal tages hele vejen til højesteret.

Den 15-årige søn har boet hos sin far i London siden sidste år, og skulle angiveligt nægte at flytte tilbage Madonna, der bor i New York.

Ifølge The Guardian mener Madonna, at Rocco er blevet ulovligt tilbageholdt i England efter at have besøgt sin far sidste år.

Parret blev opfordret til at løse problemerne i fællesskab, men det ser altså ikke ud til at være en mulighed for parret.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere