Gravide Kim Kardashian frygter sukkersyge

Efter en scanning af maven afslører den højgravide realitystjerne, at hun måske har diabetes

Her ses ægteparret i Los Angeles i sidste uge. (Video: Splash)

Et besøg hos lægen har gjort Kim Kardashian bekymret. Den højgravide realitystjernes mave blev scannet, og scanningen afslørede en øget mængde fostervand. Det kan være et tegn på sukkersyge under graviditeten. 

I en trailer for den kommende omgang af realityshowet 'Keeping up with the Kardashians' afslører Kim de bekymrende nyheder over for sin mor og søster.

Kendall Jenner til modeuge i Paris. (Foto: All Over) Intl. kendte - 3. okt. 2015 - kl. 16:45 Se mig: Kardashian-søster i gennemsigtig top og buks

Kim Kardashian har i forvejen ikke haft en rosenrød graviditet. For nylig fortalte hun ærligt, at det at være gravid er den værste oplevelse i hendes liv.

Seerne får ikke svar på, om der rent faktisk er tale om sukkersyge, men må vente til den nye sæson af realityshowet, som får premiere i midten af november.  

Se også: Kim misundelig på Caitlyns babser

Ifølge Diabetesforeningen skyldes sukkersyge under graviditeten primært overvægt, men der kan også være andre faktorer, der spiller ind.

I Danmark rammes to-tre procent af gravide kvinder af graviditetsdiabetes. Sygdommen forsvinder som regel hurtigt efter fødslen.

Intl. kendte - 23. sep. 2015 - kl. 12:06 Kylie Jenner i bondage-bikini

I december bliver 34-årige Kim Kardashian og hendes mand, Kanye West, endnu engang forældre. Denne gang til en søn. Parret har i forvejen datteren North på to år.

15 kommentarer
Vis kommentarer