Grublende Beckham: Hvad sker der med klodserne

Seksårige Harper Beckham har sat sin far på noget af en opgave

Som fodboldspiller elskede David Beckham at lege med bolden på grønsværen. Nu er det en helt anden men mindst lige så udfordrende leg, det 42-årige fodboldikon har kastet sig over.

Beckham er gået i gang med et så seriøst projekt som at få styr på klodserne i en Lego-kasse, hvor der er hele 4000 af slagsen.

Page 1 of the Disney castle , 4000 pieces 490 pages of instructions I look confused but I'm so excited

Et opslag delt af David Beckham (@davidbeckham) den

'Side 1 af Disneyslottet, 4000 klodser, 490 siders brugsanvisning. Jeg ser forvirret ud, men er så spændt, skriver han under det billede, han har lagt på Instagram fra projektets start.

Opslaget med Byggemand Beckham på mission i solen har fået langt over en million likes, og mange ønsker ham held og lykke med byggerier, det vil kræve en del tålmodighed.

Det er formentlig ikke Davd Beckham selv, men hans seksårige datter, der skal lege med det imponerende bygningsværk, når det er færdigt om adskillige timers byggeri. Og det er ikke nogen hemmelighed, at David og Victoria Beckhams datter, Haper, er svært glad for prinsesser og slotte.

Se også: Beckham skamferet: Sådan har du aldrig set ham før

Glæden var derfor stor, da Harper på sin seksårs fødselsdag sammen med sin familie og nogle veninder blev inviteret til teselskab af prins Andrew, hertuginde Sarah af York og prinsesse Eugenie på Buckingham Palace.

Familien Beckham, der ud over Haper tæller tre større drenge, er kendt for at have et meget nært familieforhold. Da David Beckham valgte at kysse sin lille datter på munden, blev det dog for tæt for mange, der svinede den tidligere fodboldspiller til på nettet.

Se også: David Beckham får kritik for ’upassende’ foto med datter
Se også: Blev skældt ud for datter-kys: Her er Beckhams kølige svar

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen