Guns N' Roses-musiker indlagt på hospitalet efter knivstik

Den tidligere trommeslager fra Guns N' Roses Steven Adler er indlagt efter knivstik i maven

Det oprindelige Guns N' Roses: Steven Adler, Duff McCagan, Axl Rose, Slash og Izzy Stradlin. (Foto: Getty Images)
Det oprindelige Guns N' Roses: Steven Adler, Duff McCagan, Axl Rose, Slash og Izzy Stradlin. (Foto: Getty Images)

Politiet i Los Angeles blev i går aftes tilkaldt til den 54-årige musiker Steven Adlers hjem, hvor alarm-opkaldet gik på, at der var en person, der havde stukket sig selv i maven med en kniv.

Den tidligere Guns N' Roses-trommeslager blev fundet med et stiksår i sin mave og blev bragt til et nærliggende hospital for at blive behandlet for sin skade.

Det skriver flere medier heriblandt TMZ, Planet Rock, Fox News og  Independent

(artiklen fortsætter under billedet)

Den tidligere trommeslager i Guns N' Roses, Steven Adler, blev i går indlagt på hospitalet for at blive behandlet for knivstik i maven.(Foto: Ritzau Scanpix)
Den tidligere trommeslager i Guns N' Roses, Steven Adler, blev i går indlagt på hospitalet for at blive behandlet for knivstik i maven.(Foto: Ritzau Scanpix)
 

Det amerikanske medie TMZ oplyser, at Steven Adler ifølge deres kilder hos politiet er blevet behandlet for en 'ikke livstruende' skade. Ingen andre har ifølge TMZ's oplysninger været involveret i den dramatiske episode.

Fox News har også fået bekræfte handlingsforløbet hos en talsmand for politiet i Los Angeles.

Steven Adler har i flere årtier kæmpet med sit alvorlige stofmisbrug, der førte til, at han blev smidt ud af det verdensberømte band Guns N' Roses i 1990 på grund af sit heroin-misbrug. 

I et interview med magasinet Rukus i 2011 forklarede Steven Adler om sin nedtur efter sin udsmidning fra Guns N' Roses. Han afslørede, at han faktisk havde forsøgt at begå selvmord to gange.

'Jeg havde det ad helvede til. Alt, hvad jeg havde arbejder for hele mit liv, var blevet taget fra mig. Og det var de mennesker, som jeg arbejdede sammen med, der vendte sig mod mig. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre.', forklarede Steven Adler dengang og tilføjede;

'Jeg var ked af det og ensom. Min kone forlod mig, og det forstår jeg godt, Det er hårdt at se på nogen, som du elsker, når de forsøger at dræbe sig selv. Og det var det jeg forsøgte at gøre', afslørede Steven adler, der også på et tidspunkt fik hjerteanfald på grund af en cocktail af heroin og kokain.

Senere hen kom Steven Adler dog på afvænning og fik det bedre.

Det er ikke mere end fire dage siden, at den berømte trommeslager gav koncert med sit band 'Adler's Appetite' i Biloxi i staten Missisippi, og før det optrådte han i Houston i Texas. Og bandet giver efter planerne igen koncert i Las Vegas den 12. juli.

Steven Adler er dog bedst kendt som den tidligere trommeslager i Guns N´ Roses, hvor han også var med til at skrive sangene. Han var blandt de originale første fem medlemmer: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Izzy Stradlin og Steven Adler.

Her spiller Steven Adler trommer under en koncert med sit band 'Adler's Appe
Her spiller Steven Adler trommer under en koncert med sit band 'Adler's Appe
 

Steven Adlers gode ven, radio DJ Eddie Trunk sagde følgende om episoden på Twitter i morges:

'Jeg har lige hørt om Steven Adler. Det er meget bedrøveligt og bekymrende. Jeg forsøgte at få fat i ham for et par dage siden for at få ham med i mit show. Han er en god fyr og ven, og jeg håber virkelig, at han meget snart får det bedre og bliver rask.'

34 kommentarer
Vis kommentarer