Gwyneth Paltrow: Kvinder, tis i badet

Kvinder, der gerne vil stramme lidt op, bør squatte ned, mens de tisser

Gwyneth Paltrow er ikke bare en stor skuespiller i Hollywood - hun har også et livstilssite, hvor hun blandt andet råder kvinder til at tisse i badet. (Foto: AP)
Gwyneth Paltrow er ikke bare en stor skuespiller i Hollywood - hun har også et livstilssite, hvor hun blandt andet råder kvinder til at tisse i badet. (Foto: AP)

Gwyneth Paltrows livstils-site Goop råder kvinder til at tisse i badet.

Et indlæg på den 42-årige skuespillerindes hjemmeside fastslår, at den bedste måde at stramme bækkenbunden op efter en fødsel er ved at squatte ned samtidig med, at man tisser. Og den øvelse laves bedst i badet.

'Prøv at tisse i badet, mens du squatter. Når du squatter for at tisse - i stedet for at sidde ret op på toilettet - aktiverer du din bækkenbund så det helt naturligt strækker og opstrammer,' står der i indlægget på hjemmesiden.

Se også: Stjerne efter skilsmisse: Det har været hårdt

Gwyneth Paltrow på den røde løber til Oscar-uddelingen tilbage i februar. (Video: Splash)

Selv har Hollywood-stjernen to børn, datteren Apple på 11 og sønnen Moses på ni, sammen med sin eks, Coldplay-forsangeren Chris Martin. I indlægget foreslås det, at mere sex også vil hjælpe med at stramme op i området. Og så vil partneren elske det, lyder det.

'At have mere sex er ikke kun sjovt, men det er også fantastisk for din krop, dit sind, din sjæl og din bækkenbund - og det hjælper dig med at leve i nuet. Sex hjælper rent kemisk på humøret og reducerer depression, ligesom orgasmer udløser en strøm af endorfiner og humane væksthormoner, mens det samtidig reducerer niveauet af stresshormonet kortisol. Øv dig i at spænde og slappe af... Din partner vil elske det!'

Indlægget er ikke det første af sin slags på stjernens hjemmeside. Tidligere har der også været råd til kvinder om at dampe deres vaginaer, ligesom der været lagt en madopskrift ud, hvori der indgik 'sexstøv'.

Se også: Paltrow afslører: Her er mine sundhedstips

9 kommentarer
Vis kommentarer