Gwyneth taler ud om svær skilsmisse

Gwyneth Paltrow måtte under skilsmissen fra eks-manden Chris Martin holde fokus på sine børn

Her er Chris Martin og Gwyneth Paltrow med børnene Apple og Moses foran en Toys "R" Us i Los Angeles. (Splash, 2012)

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow var nødt til at tilsidesætte sine egne følelser og glemme alt om kærestesorger under skilsmissen fra eks-manden og Coldplay-forsangeren, Chris Martin, for i stedet at kunne fokusere på sine børn.

Det fortæller 'Iron Man'-skuespillerinden i et interview med Red magazine ifølge The Toronto Sun.

Se også: Kendt skuespillerinde: Stop aldershysteriet

- Det er næsten som om, at man er nødt til at trykke på en 'underkendelses-knap', når du føler dig vred, jaloux eller sønderknust.

- Jeg gik tilbage til udgangspunktet om, at jeg elsker denne person. Han er far til mine børn, og han er en vidunderlig mand. Det har ikke været nemt for mig til tider, og jeg er sikker på, at det heller ikke har været nemt for ham, fortæller den 43-årige skuespillerinde, der sammen med eks-manden har børnene Apple og Moses.

Gwyneth Paltrow er kommet i alvorlig modvind, efter at hun på en konference sammenlignede twitter-mobning med krig.(Foto: AP) Intl. kendte - 31. maj. 2014 - kl. 17:20 Gwyneth Paltrow får hug for krigs-kommentar

Parret annoncerede, at de gik fra hinanden i 2014 efter mange års ægteskab, og selv om de begge er kommet videre og har fundet nye kærester, så kæmper skuespillerinden stadig med at acceptere, at ægteskabet ikke holdt.

Se også: Gwyneth Paltrow og Chris Martin skal skilles

- Jeg er nødt til at sige, at det ikke var det resultat, jeg havde håbet på, men det var vores resultat, og vi har virkelig gjort det bedste, vi kan, lyder det fra skuespillerinden, der i dag danner par med instruktøren Brad Falchuk.

Se også: Chris Martin taler ud: Derfor skal vi skilles

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere