Haha! Derfor er Steve-O vild med store 'Dong'

Energigiganten er ikke synderligt imponeret over den amerikanske entertainer Steve-O's morsomhed

Har du set Steve-O og Kat Von D i København? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Den amerikanske entertainer og vovehals Steve-O, kendt fra tv-programmet 'Jackass', er for tiden i Danmark med sin kæreste, den amerikanske tatovør og tv-personlighed Kat Von D.

Søndag slog parret vejen forbi Dyreværnet i Rødovre og donerede 10.000 kroner, da de begge er store dyrevenner.

Men der blev også tid til gøgl og løjer for den 41-årige vildbasse. Samme dag lagde Steve-O et billede på Instagram, hvor han i et energisk hop er foreviget foran en bygning med Dong Energys store logo.

En domstol i Pennsylvania afviste onsdag Bill Cosbys appel. (Foto: AP) Intl. kendte Bill Cosby får ikke standset sexsag

 

- Danmark har den slags energi, jeg kan li', skrev han med slet skjult hensvisning til den engelske betydning af energigigantens navn.

På engelsk er 'dong' nemlig slang for noget så frækt som.... tissemand.

Hos Dong Energy er der dog ikke udelt begejstring at spore over at få eksponering på Steve-O's Instagram over for hans to millioner følgere.

Da Ekstra Bladet ringer for en kommentar, udløser det et dybt suk hos pressemedarbejderen.

- Vi har hørt den før, lyder det træt, inden automatsvaret fortsætter:

Steve-O har kan få en ganske alvorlig sag på halsen efter sit fyrværkeri-show. (Foto: AP) Intl. kendte ’Jackass’-stjerne risikerer fængsel efter protest-stunt

- Vi forholder os til, at Dong er en forkortelse af 'dansk olie og naturgas', og det plejer der at være en forståelse for, når vi forklarer det.

Ekstra Bladet ville gerne have hørt mere om, hvem der ellers har forsøgt sig med jokes om det danske energiselskabs tvetydige navn, men det ønsker Dong ikke at uddybe, ligesom man heller ikke har lyst til at kommentere Steve-O's joke.

- Vi vil ikke kommentere på, at han gør sig lystig over det, lyder svaret fra Dong Energy.

Johnny Knoxville har lavet en film om motorcykelhelten Evel Knievel. (Foto: AP) Intl. kendte 'Jackass’-stjerne: - Min penis er som en slap sok

Steve-O har kan få en ganske alvorlig sag på halsen efter sit fyrværkeri-show. (Foto: AP) Intl. kendte Steve-O skal 30 dage i fængsel

 

1 af 2 Steve-O og Kat Von Der for tiden i Danmark på kombineret arbejdstur og ferie. Billedet her er fra december sidste år. (Foto: All Over)
2 af 2 
65 kommentarer
Vis kommentarer