Hallo til brandvarm brasiliansk babe

Anne de Paula blev årets model-talent i Sports Illustrated i 2017

Se skåret gøre sig til i vandkanten (Video: Sports Illustrated)

Det swinger for den brasilianske model Anne de Paula.

I 2017 vandt hun Sports Illustrateds 'Swimsuit Model Search', og siden har det kørt i olie med bl.a. adskillige sexede optrædener i det prestigefyldte magasin.

Den 36-årige demonstrerer, hvorfor Victoria Secrets bruger hende til at sælge varerne. Foto: All Over Press/Splash News Intl. kendte Lækker brasilianer-model blotter sig på hed ferie

Også i mange andre internationale modeblade, forstås.

Men allerede i 2014 medvirkede hun i en video med det irske band The Script på hitsinglen 'No Good in Goodbye', og det blev tværtimod til et 'hallo' til sangeren i bandet, Danny O'Donoghue.

Trods den geografiske afstand - de Paula bor i New York, han i Dublin og London - er det lykkedes dem at holde forholdet brandvamt på langdistance.

Måske også fordi, Anne de Paul tit er på model-opgaver i de europæiske mode-hovedstæder, London, Milano og Paris.

27-årige Lais Ribeiro er en fast del af Victorias Secrets modelskare - de såkaldte 'Angels'. Foto: All Over Press/Thibault Monnier/LCD Intl. kendte Fræk supermodel viser brasilianer-rumpen frem

- Hun har været her i Dublin meget, siger O'Donoghue.

- Hun har mange venner her. Der er et stort brasiliansk kontingent her, de enten studerer eller arbejder. Jeg har aldrig vidst  det, men Dublin er formentlig det sted i Europa med flest brasilianere. De er alle så rare, og Anne elsker det, citerer Daily Star fra EVOKE.ie.

 

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Intl. kendte Et-benet model med prægtig bagdel

28 kommentarer
Vis kommentarer