Han vasker hår i whisky: Privat vil han hellere være ædru

Den verdensberømte Sherlock Holmes-skuespiller Benedict Cumberbatch går fuldstændigt amok i narko og sprut i den nye tv-serie 'Patrick Melrose'

De fleste danskere kender den 41-årige britiske skuespiller Benedict Cumberbatch for hans legendariske rolle som Sherlock Holmes i tv-serien 'Sherlock' samt fra hans roller i store film som 'Doctor Strange', 'Star Trek: Into Darkness' og 'The Imitation Game'.

Men nu springer Benedict Cumberbatch ud i den vanvittige rolle som Patrick Melrose i tv-serien af samme navn i rollen som en ung velhavende mand, der vælter sig i narko, sprut og damer. TV-serien tager udgangspunkt i år 1985, hvor Patrick Melrose rejser til New York for at hente sin afdøde fars aske. Og i den amerikanske storby erklærer han, at han nu vil være stoffri og gå på vandvognen. Lettere sagt end gjort i en storby, hvor fristelserne venter omkring hvert hjørne.

Ekstra Bladet nøjes med at røbe, at Patrick Melrose i en scene nærmest vasker hår i whisky i sit vilde møde med New York.

Her drikker Patrick Melrose rødvin. Det elsker han også. (Foto: HBO Nordic)
Her drikker Patrick Melrose rødvin. Det elsker han også. (Foto: HBO Nordic)
 

I et friskt interview med mediet RadioTimes bliver Benedict Cumberbatch spurgt, om han nogen sinde har været afhængig af noget?

- Nej. Men jeg har da haft muligheden for at drikke et glas vin, når mine børn er lagt i seng. Jeg holder egentlig ikke af det der sukkerfyldte alkohol. Det er kedeligt. Jeg har det udmærket med at være meget tæt på at være ædru, fortæller Benedict Cumberbatch og tilføjer:

- Men selvfølgelig falder jeg i grøften en sjælden gang imellem, måske til en stor fødselsdagsfest eller en vild weekend på en festival. Men generelt foretrækker jeg yoga og meditation.

Benedict Cumberbatch har været gift med Sophie Hunter siden 2015. Parret har to børn, Kit på tre år og Hal på et år.

Den nye tv-serie Patrick Melrose, der netop nu er aktuel med første afsnit på HBO Nordic, er baseret på den anmelderroste, semibiografiske bogserie af Edward St. Aubyn i fem dele. I den nye dramaserie fra Sky Atlantic og Showtime får den engelske overklasse en overhaling, og man følger Patrick Melroses (Benedict Cumberbatch) historie fra børnemishandling til heroinafhængighed og rehabilitering. En historie, der både er oprivende og underholdende. Blandt de øvrige medvirkende er Jennifer Jason Leigh, Hugo Weaving og Allison Williams.

Der kommer et nyt afsnit af Patrick Melrose hver mandag på HBO Nordic.

Patrick Melrose kaster sig ud i stort set alle former for stoffer under sin vilde tur i New York. (Foto: HBO Nordic)
Patrick Melrose kaster sig ud i stort set alle former for stoffer under sin vilde tur i New York. (Foto: HBO Nordic)
 

1 af 3 Patrick Melrose kaster sig ud i stort set alle former for stoffer under sin vilde tur i New York. (Foto: HBO Nordic)
2 af 3 Her drikker Patrick Melrose rødvin. Det elsker han også. (Foto: HBO Nordic)
3 af 3 
1 kommentar
Vis kommentarer