Hannah Montana vender tilbage - sådan ser stjernerne ud i dag

Disney Channel offentliggjorde for nylig, at Hannah Montana vender tilbage på kanalen i december måned. Men hvad laver stjernerne fra Hannah Montana i dag, og hvad er der sket i årenes løb?

Det er fem år siden sidst, og nu vender Hannah Montana tilbage. Foto: Richard Shotwell/AP.
Det er fem år siden sidst, og nu vender Hannah Montana tilbage. Foto: Richard Shotwell/AP.

Hannah Montana er navnet på Disney Channels ungdomsserie, som blev sendt og produceret i 2006-2011. Serien handler om teenagepigen Hannah Montana, som lever et dobbeltliv, hvor hun både er en kæmpe popstjerne, men samtidig en helt normal teenagepige, som lever et liv med irriterende forældre, kæreste- og venindeproblemer. Serien handler om livet som teenager, livet som popstjerne, veninder, kærlighed, hemmeligheder og forældre.

Allerede i december måned bliver de helt nye sæsoner af Hannah Montana sendt, og der er nu gået fem år siden sidst. Dette gensyn vil muligvis afspejle skuespillernes forandring og udvikling, som er forekommet i årenes løb.

Ikke bare et hårklip

Miley Stewart / Hannah Montana er seriens hovedperson og samtidig en af seriens stjerner, som har forandret sig mest. Året efter Hannah Montana-optagelserne stoppede (2012), klippede teenagestjernen Miley Cyrus sit hår kort og farvede det blondt. Det var dog ikke kun udseendet, der ændrede sig ved Miley.

Fra den søde Hannah Montana til den vilde Miley Cyrus. Foto: Jordan Strauss.
Fra den søde Hannah Montana til den vilde Miley Cyrus. Foto: Jordan Strauss.
 

Kort tid efter hendes hårklip, gik Miley fra at være den søde og pæne Hannah Montana til en vild popstjerne, som blev indblandet i en lang række skandaler.

I 2013 blev den tidligere Hannah Montana kendt for blandt andet hendes musikvideo til hendes egen ballade 'Wrecking Ball', som i løbet af et døgn slog utallige rekorder på YouTube. Samme år twerkede Miley til hittet 'We Can´t Stop', og denne musikvideo forargede og overraskede hele USA.

Samme år til MTV Video Music Awards optrådte Miley Cyrus sammen med Robin Thicke, hvor de sammen lavede et opsigtsvækkende show, hvor Mileys twerking var en del af endnu en offentlig skandale.

Denne optræden medførte dog, at Miley Cyrus blev udvalgt til vært til MTV Video Music Awards 2015.

Igennem 2016 har Miley ikke overrasket offentligheden med store, opsigtsvækkende skandaler, men på trods af dette er hun meget aktiv på Instagram, hvor hun dagligt poster nyheder fra hendes kendisprægede liv.

Veninder – også bag kameraet?

Skuespiller Emily Osment spiller i serien Mileys bedste veninde Lilly Truscott. Hun har siden de gamle sæsoner af Hannah Montana medvirket i en række film, og derudover valgte Emily Osment at fokusere på sin musikkarriere efter de sidste Hannah Montana-optagelser. I 2014 medvirkede Emily i endnu en tv-serie – denne gang en serie kaldet 'Young and Hungry', som også handler om en teenagers komplicerede liv.

Emily Osment er Mileys bedste veninde i serien, men ikke i virkeligheden. Foto: Dave Fisher.
Emily Osment er Mileys bedste veninde i serien, men ikke i virkeligheden. Foto: Dave Fisher.

Siden Hannah Montana-optagelserne har det været et stort spørgsmål, om veninderne Emily Osment og Miley Cyrus også er veninder bag kameraet; Emily og Miley har nemlig haft store skænderier. Under Hannah Montana-optagelserne havde de to veninder meget tid sammen, som både bragte dem tættere og længere fra hinanden.

Det bliver altså spændende at se, om sæsonerne af Hannah Montana vil ændre på de to skuespilleres venskab, eller om sæsonerne vil afsløre en ny vinkel af venskabet.

Film- og musikkarriere

Skuespiller Mitchel Musso spiller i ungdomsserien drengen Oliver Oscar Oken. Oliver er i serien både Hannah og Lillys bedste ven, og i de sidste sæsoner bliver Lilly og Oliver kærester.

Udover Hannah Montana er Mitchel Musso i gang med en ny film - 'Bachelor Lions'. Foto: Danny Moloshok.
Udover Hannah Montana er Mitchel Musso i gang med en ny film - 'Bachelor Lions'. Foto: Danny Moloshok.

I dag medvirker Mitchel Musso i mange film og serier, som blandt andet filmen Characterz. Sammen med 'Big Time Rush'-stjernen James Maslow er Mitchel Musso i gang med at filme den nye 'Bachelor Lions', som højst sandsynligt udkommer i 2017.

Udover filmkarrieren er Mitchel Musso i fuld gang med at udarbejde hans egen musik.

Jason Earls spiller i Hannah Montana-serien Mileys bror, Jackson Stewart. Efter de sidste optagelser, har Jason medvirket i endnu flere Disney Channel-shows, som blandt andet Kickin´ It.

Billy Ray Cyrus spiller i serien Miley og Jacksons far, Robbie Stewart. Da Hannah Montana-optagelserne sluttede, har Billy fortsat sin country musik-karriere, og han har blandt andet udgivet hele tre albums.

Billy Ray Cyrus og Miley Cyrus - far og datter. Foto: AP.
Billy Ray Cyrus og Miley Cyrus - far og datter. Foto: AP.
 

Slutteligt spiller skuespiller Moises Arias broderen Jacksons bedste ven Rico. Siden serieoptagelserne er lille Rico blevet 22 år gammel og er nu en del af mange kendte film som 'The Kings of Summer', 'Ender´s Game' og flere.

Årene siden 2011 har altså budt på lidt af hvert for Hannah Montana-stjernerne. Nogle har forsat fulgt vejen mod skuespil- og musikkarrieren, mens andre har slingret frem og tilbage mellem de forskellige veje. Både gamle Hannah Montana-fans og nye tilskuere kan glæde sig til at se, om sæsonerne vil afspejle skuespillernes nye stil og udvikling, eller om sæsonerne blot vil følge de gamle Hannah Montana-fodspor.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen