Heidi Klum: Sig nej til at smide tøjet

Supermodellen giver et godt råd til sine unge kolleger

En ung Heidi Klum på arbejde. (AP Photo/PRNews-Jordache)
En ung Heidi Klum på arbejde. (AP Photo/PRNews-Jordache)

Hun har selv lavet sin del af frække billeder uden meget tøj på, men ovenpå Kate Moss' afsløring af, at hun fik et nervesammenbrud over første gang at skulle smide tøjet foran en fotograf, giver tysk-fødte Heidi Klum det råd til unge model-kolleger, at de skal turde at sige nej til at optræde mere eller mindre nøgen, hvis det er sådan, de inderst inde har det.

Læs også:

Se også: Heidi Klum viste både bryster og ben

- Når du har en god krop, siger fotografen ofte, 'yeah, lad os tage den af, og hvorfor løsner vi ikke den her også', og du kan meget nemt stå tilbage uden meget tøj på. Du må være forsigtig og stærk nok til at sige nej - især som ung og på egne ben. Ikke alle tager hensyn til dine interesser, siger Heidi Klum til Ocean Drive.

Billeder af klasse
Hun taler også om, sine egne oplevelser, hvor hun priser sig lykkelig over ofte at have haft fotografen Rankin bag linsen.

- Han sikrede sig altid, at selvom jeg var mere end halv-nøgen på billederne, så var de aldrig 'billige'. De var sexede, ja, men det var klasse.

Læs også:

Se også: Se Heidi Klums mange frække kjoler

Heidi Klum regnes for branchens model nummer to med en indkomst i 2011 på 20 millioner dollars. Kun overgået af brasilianske Gisele Bündchen.

1 af 3 Model for Victoria's Secret. (Foto: Nicolas Khayat/ABACA)
2 af 3 Privat. (Foto: Enfoque)
3 af 3 En ung Heidi Klum på arbejde. (AP Photo/PRNews-Jordache)
0 kommentarer
Vis kommentarer