Her er den mest sexede nulevende kvinde

'Game of Thrones'-skuespillerinde er blevet kåret som den mest sexede nulevende kvinde af Esquire

Se hende i aktion her

Der kan ikke herske tvivl om 'Game of Thrones'-stjernen Emilia Clarkes popularitet. Mandebladet GQ udråbte hende i september til årets kvinde, og nu følger magasinet Esquire med en kåring af hende som den mest sexede nulevende kvinde.

Emilia Clarke er bedst kendt i rollen som den isblonde Daenerys Targaryen, også kaldet Khaleesi, i HBO's hitserie 'Game of Thrones'. To gange har hun været nomineret til en Emmy for sin præstation som dragemor og herskerinde i fantasyserien.

Se også: Snydt: Her er Khaleesis body-double

Men faktisk var det slet ikke meningen, hun skulle have rollen. Pilotafsnittet var allerede blevet filmet, men folkene bag var ikke helt tilfredse med holdet.

- Min agent sagde til casteren 'Jeg ved godt, at denne her karakter er en høj og blond kvinde. Jeg ved godt, hun er lille og rund og brunhåret, men jeg vil gerne have, I ser hende', fortæller skuespillerinden i et interview med Equire i forbindelse med kåringen.

Emilia Clarke har rettet sine tidligere udtalel Intl. kendte - 19. sep. 2015 - kl. 11:04 Khaleesi: Okay, jeg vil gerne vise bryster alligevel

Sådan ser Emilia Clarke ud, når hun ikke spiller med i 'Game of Thrones'. (Foto: AP)
Sådan ser Emilia Clarke ud, når hun ikke spiller med i 'Game of Thrones'. (Foto: AP)

Den 28-årige skuespillerinde afslører, at hun ikke havde tid til at læse bøgerne forud for sin audition, og derfor læste hun i stedet alt, hvad kun kunne om serien på Wikipedia. Og det var altså nok til at skaffe hende den ikoniske rolle.

Den britiske skuespillerinde er dog ikke kun at finde i den populære fantasyserie. Hun er også på rollelisten i den seneste 'Terminator'-film, og til næste år kan hun ses i Hollywoodfilmen 'Me Before You' sammen med 'Hunger Games'-stjernen Sam Claflin.

Se også: Game of Thrones-forfatter bag ny tv-serie

Sidste år var det den 41-årige spanske skuespillerinde Penélope Cruz, som blev kåret til den mest sexede nulevende kvinde af mandebladet.

Se billederne fra Esquire her.

Intl. kendte - 15. sep. 2015 - kl. 23:40 Topløs skuespillerinde: Jeg hader sexscener

62 kommentarer
Vis kommentarer