Her er detaljerne om Timberlakes baby

Sangeren og hans kone, skuespillerinden Jessica Biel, opkalder deres nyfødte søn efter Timberlakes morfar og Timberlake selv

Jessica Biel og Justin Timberlake opkalder deres nyfødte søn efter Timberlakes morfar og ham selv. (Foto: AP)
Jessica Biel og Justin Timberlake opkalder deres nyfødte søn efter Timberlakes morfar og ham selv. (Foto: AP)

Silas Randall Timberlake.

Det er navnet på den lille purk, som skuespillerinden Jessica Biel og den Grammy-vindende sangcrooner Justin Timberlake blev forældre til lørdag den 11. april, bekræfter parrets repræsentanter over for magasinet People i en kort erklæring.

- Mor og baby har det godt, og far er ekstatisk, lyder detaljerne om fødsel af Hollywood-babyen.

Parrets nyfødte dreng er opkaldt efter sin oldefar, Timberlakes morfar, der hed Silas til mellemnavn, mens Randall er Timberlakes eget mellemnavn.

Den 34-årige sanger og den 33-årige skuespillerinde bekræftede graviditeten i starten af februar i anledning af Timberlakes fødselsdag efter måneder med masser af graviditets-spekulationer.

- Tusind tak til jer alle for fødselsdagshilsnerne. Dette år får jeg den bedste gave nogensinde, skrev Timberlake til et Instagram-billede, hvor han kyssede Biels baby-bule.

Siden har særligt den stolte far haft svært ved at skjule sin begejstring over graviditeten, selv om parret har været meget private om familieforøgelsen.

- Jeg vil gerne takke min bedste ven og min yndlings-samarbejdspartner - min kone Jessica. Jeg kan slet ikke vente med at se vores største skabning, lød det fra Timberlake, da han modtog prisen som årets innovatør til iHeartMusic Awards i slutningen af marts.

Timberlake og Biel har været kærester siden 2007, forlovede sig i 2011 og blev gift i Italien i 2012.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere