Her er hemmeligheden: Sådan holder 46-årige Lopez sig lækker

Jennifer Lopez' personlige træner, Tracy Anderson, afslører nu, hvordan sangerinden holder sig så forrygende sprød som 46-årig

Jennifer Lopez kører ingen streng diæt, men spiser ikke forarbejdet mad. (Video: Splash)

Selv om Jennifer Lopez har født tvillinger og i øvrigt er 46 år gammel, stråler hun stadig på scenen med sin voluminøse vokal, veldrejede dansemoves og hårdtslående powerattitude.

Og nu røber sangerindens personlige træner, Tracy Anderson, hemmeligheden bag Lopez' labre krop over for magasinet People.

Se også: Jennifer Lopez jubler: Her er min kæreste

- Alt, hvad hun spiser, er friskt - hun spiser intet forarbejdet, forklarer Anderson om sangstjernens diæt.

- Jeg får hende til at spise meget sunde fødevarer, fordi hun har brug for masser af brændstof til alle de ting, hun laver, lyder det videre fra træneren.

Lopez er både sangerinde, skuespillerinde, dommer i musikprogrammet 'American Idol' og får snart sit eget storstilede Las Vegas-show.

Jennifer Lopez kan stadig som 46-årig præsentere en af verdens absolut mest sexede bagdele.(Foto: All Over Press) Intl. kendte - 10. nov. 2015 - kl. 06:05 Gæt en verdenskendt bagdel

- Det, der foregår inde i os, er en refleksion af, hvad der foregår omkring os, og Jennifer er en meget glad person, og det afspejler sig i hendes skønhed. Hun elsker livet og elsker at passe på sig selv, siger Anderson.

Jennifer Lopez passer konsekvent sin træning. (Foto: AP)
Jennifer Lopez passer konsekvent sin træning. (Foto: AP)
 

Selv om sangerindens kost hovedsageligt består af kål og kylling, under hun også sig selv syndige sager en gang imellem, røber kendistræneren.

- Hun er en meget afbalanceret person, så hun holder sig ikke tilbage ved eksempelvis Thanksgiving eller på en ferie med sine børn.

For fræk? J-Lo kan idømmes to års fængsel i Marokko for sit vovede show. (Foto: AP) Intl. kendte - 8. jun. 2015 - kl. 09:14 J-Lo kan ryge i fængsel: Sagsøges for vulgære numse-vrik

- Det er en af grundene til, at træning er så vigtigt at være konsekvent med, så vi ikke skal ud i en ekstrem slankekur.

Selv har Jennifer Lopez fortalt, at al hendes kostindtag handler om balance og mådehold.

- Jeg spiser stadig mad, jeg elsker, men i moderate mængder. Jeg nægter ikke mig selv noget. Jeg er konstant på farten, så jeg har sunde snacks som frugt eller grøntsager med mig i tasken, har hun sagt til People.

Se også: Se den her: J-Lo's nye røv-rystende video

Jennifer Lopez har et godt humør og sunde snacks i tasken. (Foto: AP)
Jennifer Lopez har et godt humør og sunde snacks i tasken. (Foto: AP)
 

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere