Her er verdens mest 'likede' foto på Instagram

Sangeren Justin Biebers kyssebillede med ekskæresten og sangerinden Selena Gomez overtager titlen fra supermodellen Kendall Jenners hårfoto

Bieber har fået over 3,6 millioner likes, og her har han også fået lokket lækre Hailey Baldwin med i poolen (Video: Splash)

Over 3,6 millioner har trykket på det lille hvide hjerte nede i bunden af et af Justin Biebers Instagram-billeder.

Derved snupper fotoet placeringen som det mest likede billede på Instagram nogensinde og overtager titlen fra et billede delt af supermodellen og tv-personligheden Kendall Jenner i juni sidste år.

Se også: Bieber i ny modvind: Dyreelskere raser over sangeren

Biebers billede er et gammelt fotografi af sangeren, der kysser sin daværende kæreste, sangerinden Selena Gomez, i en pool. Bieber delte billedet i marts, og til det søde minde har han blot skrevet teksten:

- Føler.

Ekskæresteparret, der blev døbt Jelena i medierne, brød med hinanden i slutningen af 2013 efter tre års turbulent romance. Siden er de gentagne gange blevet kædet sammen, og popstjernen har tidligere delt billeder fra deres forhold på Instagram efter bruddet.

Kendall Jenners billede, der indtil torsdag var verdens mest likede på Instagram nogensinde, forestiller den 20-årige topmodel, der ligger på et gulv iført hvid blondekjole, mens hendes lange, mørke hårlokker er formet som en masse små hjerter.

Se også: Efter kritik: Justin Bieber nu uden dreadlocks

Hele 3,5 millioner har trykket like til den hjerteformede frisure, og Jenners billede blev det mest likede i 2015.

Andenpladsen for det mest likede billede i 2015 gik til Taylor Swift, der storsmiler efter at have modtaget en kæmpe blomsterbuket fra rapperen Kanye West, som tidligere har langet ud efter sangerinden.

- Kanye sendte mig de sejeste blomster, skrev popprinsessen efterfulgt af hashtagget 'BFF', som er en engelsk forkortelse for 'bedste venner for evigt'.

Se også: Selenas liv bliver en tv-serie

Kendall Jenners lillesøster, tv-personligheden Kylie Jenner, snuppede tredjepladsen for et foto, hvor hun flashede sit high school-eksamensbevis.

Feels

Et billede slået op af Justin Bieber (@justinbieber) den

Kendall Jenners hårfoto, som fik flest likes i 2015:

?

Et billede slået op af Kendall Jenner (@kendalljenner) den

Da Kendall Jenner kom anstigende i denne meget løse skjorte, så kunne hun nok godt høste et par likes

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere