Her prøver Michael J. Fox 'Tilbage til Fremtiden'-sko

Nike har endelig udviklet de berømte selvsnørende sko fra 'Tilbage til fremtiden 2'. Michael J. Fox var den første til at modtage et par

De virker! Se Michael J. Fox prøve de selvsnørende Nike Mag-sko her.

På et hængende hår når Nike at leve op til den version af fremtiden anno 2015, som præsenteres i 1989-klassikeren 'Tilbage til Fremtiden 2'.

I en berømt scene fra filmen ifører hovedpersonen Marty McFly, spillet af Michael J. Fox sig et par selvsnørende Nike-sko, og det er netop den selvsnørende model Nike Mag, som skoproducenten lige akkurat har nået at producere et eksemplar af inden den 21. oktober 2015, som er den dag Marty Mcfly ankommer til fremtiden.

Yderst passende var Michael J.Fox angiveligt den første til at modtage et par fremtidssko sammen med et personligt, håndskrevet brev fra Nike-designer Tinker Hatfield.

'Som den første og mest berømte bærer af Nike Mag synes vi du skulle være den første til at modtage et fysisk eksemplar', skriver Hatfield blandt andet i brevet, som du kan se i sin fulde længde herunder.

(artiklen fortsætter under billedet)

På Nikes hjemmeside oplyses det at et begrænset antal Nike Mag vil blive solgt på auktion til næste år. Overskuddet fra salget vil blive doneret til Michael J. Fox Foundation.


21. oktober 2015 var den dag Marty McFly ankom til fremtiden i 'Tilbage til Fremtiden 2'. Det er blevet markeret på mange forskellige måder, blandt andet med denne trailer for 'Dødens gab 19', som i 'Tilbage til Fremtiden 2' går i biograferne.

0 kommentarer
Vis kommentarer