Her sender 'Norges Citybois' danske piger i græde-kø

Sangerne Marcus og Martinus er mødt op for at få taget billeder med deres dedikerede fans, der ligger i kø til bogsignering midt i København

Se klippet, hvor Marcus og Martinus møder deres fans

Skrigende piger dukkede op, da amerikanske Justin Bieber spillede i Parken, men vores naboer mod nord kan også.

Denne gang er det nemlig to norske teenage-stjerner, der har fået en stor gruppe skolepiger til at pjække fra skole for at møde de to talenter til bogsignering i København.

Marcus og Martinus er tvillinger, og efter de vandt det norske MGP i 2012, har de ikke kun fået stablet en musikkarriere på benene - de to blonde gutter har også stjålet adskillige pigehjerter verden over og altså Danmark.

De ventende piger fik sig noget af en overraskelse, da Marcus og Martinus gik forbi køen af pigerne for at tage et par selfies. Flere af de fremmødte blev meget rørte over at møde deres idoler.

Heriblandt Lærke Rosendal og Mathilde Sandau, som ellevilde over deres korte møde med drengene efter at have ventet siden søndag aften for at være forrest i kampen for at komme helt tæt på.

- De er så søde, og så er de virkelige lækre, siger 14-årige Lærke Rosendal, da Ekstra Bladet fanger hende efter mødet med den norske pendant til Citybois.

Marcus og Martinus signerer deres nye bog, 'vores historie', mellem 16.30 til 17.30 i JP/Politikens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Se klippet øverst i artiklen, da Marcus og Martinus møder deres fans

Se også: Bieber: På lejet slot i underbukser

Tidligere på måneden spillede Bieber i Parken i København. Den gang kom kan lidt bedre ud af det med sine fans. Foto: Anthon Unger INTL. MusikNYT - 24. okt. 2016 - kl. 09:25 Rasende Bieber skrider fra scenen  

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!