Hør Harry Styles læse godnathistorie

Den verdenskendte brite fortæller nu godnathistorier

Få en forsmag på Harry Styles' godnathistorie her. Video: Calm.

Det må være en hver teenage-piges drøm at falde i søvn til lyden af den 26-årige Harry Styles' bløde, britiske stemme, som læser en godnathistorie op for en.

Det er dog langt fra alle, som kan få den ægte vare.

Men nu er der håb forude. Harry Styles har nemlig indgået et samarbejde med en meditations app, Calm, hvor den britiske charmør vil lægge stemme til en ny 'Sleep Story'-serie, som kommer til at hedde 'Dream With Harry'.

Den nye meditation er allerede udgivet, så man skal ikke vente på at kunne falde i søvn til meditationen. 'Dream With Harry' har nemlig været tilgængelig fra sidste onsdag.

Selvom den 26-årige Styles normalt synger sange af to til tre minutters varighed, så er det altså en noget længere godnathistorie, der er i vente. Oplæsningen af 'Dream with Harry' er nemlig 30 minutter lang.

Personligt er Harry Styles fortaler for, at meditation er en vigtig ting i hverdagen, og han har flere gang udtalt sig positivt omkring det. Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at 'Watermelon Sugar'-sangeren har begivet sig ud i den rolige godnathistorie.

- Søvn og meditation er en stor del af min hverdagsrutine. Uanset om jeg er derhjemme, i studiet eller om jeg er på tour, så er søvn og at restituere er lige så vigtigt som at arbejde, fortæller Harry Styles i en pressemeddelelse ifølge Hollywood Reporter.

13 kommentarer
Vis kommentarer