Hollywood-babe ramt af folkesygdom: Det skete sidste år

Jeg ved ikke, om det er følelsen af, at jeg har mere at miste, at jeg har flere folk, jeg kan skuffe, siger Jennifer Lawrence, der er blevet enormt usikker på sig selv

Lawrence deltog i 'Women in Entertainment 2017', der efterfulgte det store interview med Oprah (The Hollywood Reporter)

Hun er på toppen af den internationale filmscene. Fire Oscar-nomineringer og en enkelt statuette kan hun skrive på cv’et i en alder af bare 27 år.

Alligevel er Jennifer Lawrence usikker på sig selv, og det er opstået, efter hun for alvor blev anerkendt som en af verdens bedste skuespillerinder.

Jennifer Lawrence på den røde løber til premiere på 'X-Men Apocalyse', hvor hun havde en stor rolle. Foto: AP Intl. kendte - 22. nov. 2017 - kl. 15:20 Det føltes som at blive gruppeknaldet af hele planeten

Det afslører Lawrence i et interview, som talkshow-værten Oprah Winfrey har lavet for magasinet Women in Entertainment.

- (med succes kommer) frygt. Du bliver øjeblikkeligt ramt af en frygt. Eller, det gjorde jeg i hvert fald. Jeg havde klatret, knoklet og kæmpet, og jeg kan huske, at jeg sidste år blev ramt af en angst. Pludselig begyndte jeg at tænke 'de bliver trætte af mig', siger Jennifer Lawrence i det åbenhjertige interview og fortsætter:

- Der opstod min usikkerhed. Jeg har nok været mere usikker siden sidste år, og jeg ved ikke, om det er følelsen af, at jeg har mere at miste, at jeg har flere folk, jeg kan skuffe. Jeg kan ikke forklare det,.

I interviewet åbner Hollywoodstjernen også op om privatpersonen Jennifer Lawrence. Den person er dog ikke så spændende, som folk tror, erkender hun.

- Folk forestiller sig, at mit liv er anderledes, end det er. Men det er egentlig meget normalt. Jeg kørte mig selv til hårfjerningsklinikken i dag, og jeg har altid været en hjemmepige, siger hun.

- Mit sociale liv har altid været ret kedeligt; jeg sidder i mit hjem med mine venner og drikker vin. Det har egentlig ikke ændret sig, for jeg kan ikke lide at gå ud.

Intl. kendte - 18. okt. 2017 - kl. 21:58 Frustreret Hollywoodstjerne efter uheldig afsløring: Er det her live?

Jennifer Lawrence, der er bedst kendt for sin rolle som Katniss Everdeen i de populære 'Hunger Games'-film, kan næste år opleves i spionfilmen 'Red Sparrow', hvor hun i rollen som russisk agent bliver tvunget til at bruge sin krop som våben.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen