Hollywood-sølvræv giver konen toppoint

Skuespiller Robert Downey Junior er fuld af ros og søde ord til sin kone på deres 10-års bryllupsdag

Her ses det forelskede par (video: Splash)

I filmbyen Hollywood, hvor stjernerne skifter partner lige så ofte, som de skifter plastikkirurg, er fejringen af en 10-års bryllupsdag lidt af et særsyn.

Desto mere bemærkelsesværdigt er det, når den hengivne ægtemand efter 10 års ægteskab tydeligvis stadig er lige så vild med sin kone, som første gang han så hende.

Det er netop tilfældet for den amerikanske skuespiller Robert Downey Junior, der fredag bekendtgjorde sin kærlighed til sin hustru. Susan Downey, på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

Sammen med et privat billede af det berømte par i afslappet sommertøj og solbriller, gør den 50-årige 'Iron Man'-stjerne det klart for alle, at han anser sin kone for at være blandt topscorerne, når det kommer til skønhed og sexappeal.

- En perfekt 10'er. Glædelig bryllupsdag fru Downey, skriver han på Instagram, hvorved han på elegant vis både henviser til parrets 10-års-dag, samtidig med at han tildeler sin kone den højeste score på skønheds-skalaen.

Robert Downey er stadig ganske godt tilfreds med sin scoring. (Foto: AP)
Robert Downey er stadig ganske godt tilfreds med sin scoring. (Foto: AP)

På knæ
Robert Downey Junior og Susan Levin mødte hinanden i 2003, da hun producerede gyserfilmen 'Gothika', som Robert Downey Junior medvirkede i. Han lå dog på det tidspunkt i skilsmisse med sin daværende kone, musikeren Deborah Falconer.

Den dengang 38-årige Hollywoodstjerne ventede dog ikke længe med at falde på knæ for sin udkårne. Dette skete i november 2003 aftenen før Susan Levins 30-års fødselsdag.

Parret giftede sig den 27. august 2005. Og i 2012 blev de forældre til deres første barn, sønnen Exton Elias Downey. Han fik i november sidste år selskab af lillesøster Avri Roel Downey.

Se Robert Downey Juniors bryllupsdagshilsen til sin kone HER

3 kommentarer
Vis kommentarer