Hollywood-stjerne mødte sin mobber: Her er hendes fine konfrontation

Kate Winslet brød igennem i Titanic, men tiden før gennembruddet var præget af mobning. Nu har hun konfronteret en af de værste mobbere

Her modtages Kate Winslet af fans og presse, da hun ankommer til lufthavnen i New Jersey. (Video: Splash)

Selv om Titanic-stjernen Kate Winslet har vundet en Oscar og flere store film på CV'et, så har livet ikke altid været en dans på røde løbere for Hollywood-skuespillerinden.

Som barn blev den nu 39-årige englænder efter eget udsagn mobbet med sin vægt og sine skæve personlighed af klassekammeraterne.

Senere brød Kate Winslet igennem side om side med Leonardo DiCaprio i storfilmen Titanic, men den massive succes fik hende ikke til at glemme fortiden.

I TV-programmet 'Running Wild with Bear Grylls' fortalte hun, hvordan hun for få år siden havde mødt en af mobberne, som hun huskede som særlig modbydelig. Derfor fik den fuld skrue, da hun besluttede sig for at konfrontere hende.

Se også: Tom Cruise på knæ for overrasket fan

- Hun arbejde i en skønhedssalon i et stort varehus. Jeg gik op til hende og sagde, at jeg ønskede at takke hende, fordi hun havde været en så stor kælling, der havde været med til at gøre mig meget stærkere, fortalte Kate Winslet i programmet

Kate Winslet bragede igennem på skærmen, da hun forelskede sig i Jack i Titanic (Foto: AP)
Kate Winslet bragede igennem på skærmen, da hun forelskede sig i Jack i Titanic (Foto: AP)
 

Bear Grylls TV-program er kendt for hovedrollens ekstreme udfoldelser, men i en række afsnit har han inviteret kendte mennesker med på sin udfordrende færden.

Udover Kate Winslet har også Channing Tatum, Kate Hudson og Ben Stiller prøvet kræfter med de udfordringer, som Bear Grylls har fundet på.

Den britiske Hollywood-stjerne er i øjeblikket i gang med at indspille en film om Apple-direktør Steve Jobs. Her har hun den kvindelige hovedrolle.

Paul Rudd i 'Wet Hot American Summer: First Day of Camp'. (Foto: Netflix) Filmnyheder - 30. jul. 2015 - kl. 09:39 Kæmpestjerner genforenes i ny komedieserie

16 kommentarer
Vis kommentarer