Hollywood-stjerne springer ud i vild dans med sine børn: Men så kommer hunden

Familien dansede løs til Miley Cyrus 'wrecking ball' - men så blandede hunden sig

Den 34-årige amerikanske skuespiller Chris Hemsworth er blevet verdensberømt som skuespiller for sine præstationer i de berømte Thor-film, hvor han spiller hovedrollen som den gamle skandinaviske Gud Thor. Men Chris Hemsworth, der er far til tre børn, har også andre hemmelige talenter. Det beviste han på en instagram-video i går, hvor han gik fuldstændig bananas med flotte danse-moves sammen med sin datter India Rose og sine to tvillingesønner Sasha og Tristan.

Den lille familie dansede i øvrigt til tonerne fra det berømte nummer 'Wrecking Ball', der er lavet af Chris Hemsworths kommende svigerinde, selveste Miley Cyrus, der er kæreste med hans lillebror Liam Hemsworth.. Nummeret 'Wrecking Ball' var i øvrigt et gigant-hit i 2013.

Det skriver flere medier heriblandt det anerkendte musik-magasin Billboard og Daily Mail.

Chris Hemsworths danse-bevægelser bliver dog godt og grundigt forstyrret af familiens hund, der også vil lege med. Og på et tidspunkt havner Chris Hemsworth på gulvet i vild leg med hunden. En dejlig livsbekræftende video.

Til sit opslag på instagram skriver Hemworth:

- Hvad der startede som en banebrydende musik-video, endte som et vildt angreb fra en K9. Arbejd aldrig med børn og dyr.

Thor-skuespilleren, der giftede sig med sin kone Elsa Pataky i 2010, har tidligere delt videoer af sit familieliv. Heriblandt da han gav sin datter India Rose en surf-lektion, eller da familien var på en camping-tur.

Her er Chris Hemsworth på stranden med hele sin familie. Og hunden er selvfølgelig også med. (Foto: All Over Press)
Her er Chris Hemsworth på stranden med hele sin familie. Og hunden er selvfølgelig også med. (Foto: All Over Press)
 

 

Famililen Hemsworth ses her i en lufthavn. (Foto: All Over Press)
Famililen Hemsworth ses her i en lufthavn. (Foto: All Over Press)
    

 

1 af 3 Her er Chris Hemsworth på stranden med hele sin familie. Og hunden er selvfølgelig også med. (Foto: All Over Press)
2 af 3 Famililen Hemsworth ses her i en lufthavn. (Foto: All Over Press)
3 af 3 
2 kommentarer
Vis kommentarer