Hot Miss Playboy tjener kassen

Joy Corrigan har gang i model-karrieren

Hun var Miss februar 2017 i mandebladet Playboy, men nu 23-årige Joy Corrigan har vist sine markante ynder i blade som Maxim, GQ, Ocean Drive og New You, siden hun blev model-opdaget som 14-årig i et shopping-center i Raleigh, North Carolina.

Joy Corrigan var også med i opløbet til det prestigefulde Sports Illustrateds bikini-udgave sidste år, men blev af en eller anden grund forbigået alligevel.

Intl. kendte Sexet russer bokse-træner topløs

Forstå det, hvem der kan.

Joy Corrigan blev født i 1995 i Massachusetts, men kalder Ralegh sin hjemby. Også selvom hun siden er flyttet til Miami, hvor hun har fået sådan gang i karrieren, at  hun har oparbejdet en formue på 550.000 dollars - ca. 3,3 mio. kr. - og har en årlig indkomst på 200.000 dollars.

Leanne Decker på strand-opgave med kollega Jesse Jane. Intl. kendte Ærlig model: Sexet men aldrig vulgær

Sarah Harris har også reklameret for kildevands-produktet 138 Water. Foto: All Over Press Intl. kendte Usikker model: Jeg så en 'fed' kvinde i spejlet

Joy er ingen sværvægter med en vægt på 52 kilo fordelt på 1,75 meters højde, men hun er ingen kostforagter, siger hun. Blot sørg for at træne hver dag og aldrig stoppe op på halvvejen, lyder rådet.

19 kommentarer
Vis kommentarer