Hun afviste verdens mest sexede mand flere gange

Brasilianske Camila Alves afviste 'badejernet' to gange, den første nat, de var sammen - og han skulle spørge tre gange, før hun sagde ja til en date

Det var ikke nemt for filmstjernen Matthew McConaughey at få den første date med den smukke Camila Alves. Her ses parret ved en premiere i Los Angeles i december. Video: Splash

Adskillige kvinder i verden ville have kastet sig direkte i armene på Hollywood-stjernen Matthew McConaughey uden at være afvisende eller spille 'hard to get', men sådan var det altså ikke med hans nuværende kone Camila Alves, der oven i købet mødte Matthew McConaghey i 2006 på et tidspunkt, hvor han var blevet udnævnt som verdens mest sexede mand flere gange og i øvrigt blev kaldt 'badejernet', fordi han ofte optrådte i bar mave og viste sin muskuløse krop frem i mange af sine første film. Siden hen har han dog medvirket i adskillige kvalitetsfilm og har oven i købet fået en Oscar for bedste mandlige hovedrolle for sin præstation i filmen 'The Dallas Buyers Club', hvor han spillede rollen som en AIDS-ramt amerikaner.

Men da Camila Alves i 2006 mødte McConaguhey på en natklub, var han altså en af de mest eftertragtede ungkarle i verden. 'Badejernet' faldt dengang pladask for sin smukke kone. Det var kærlighed ved første blik, men det var det altså ikke for Camila Alves, der var ganske afvisende i starten.

(artiklen fortsætter under billedet)

Matthew McConaughey poserer her med sin smukke kone Camila Alves. (Foto: AP)
Matthew McConaughey poserer her med sin smukke kone Camila Alves. (Foto: AP)
 

God kemi fra starten
McConaughey har for nylig i et radio-interview med radioværten Howard Stern afsløret, at han straks havde en god kemi med den brasilianske skønhed Camila Alves:

- Vi havde en god kemi sammen, og jeg husker, at jeg overtalte hende til at snakke brasiliansk. Jeg talte selv spansk til hende, mens hun svarede på det brasilianske modersmål portugesisk. Jeg tror aldrig, at jeg har snakket så meget spansk på en aften, samtidigt med, at jeg brugte meget energi på at forstå, hvad hun sagde på portugesisk, fortæller McConaughey.

Se også: McConaughey overrasker: Se hans nye job

Sneg sig ind til hendes seng
Det lykkedes også for McConaughey, at overtale Camila til at overnatte i hans gæsteværelse efter besøget på natklubben. Den eftertragtede ungkarl prøvede hele to gange at snige sig ind på gæsteværelset for at forføre Camila. Men Camila afviste ham blankt og uden at blinke begge gange.

Efter den nat var McConaughey overbevist om, at Camila var den rette kvinde for ham. Men han var også klar over, at det ville tage lang tid at erobre hende.

Se også: Badejernet i Rio

Alle gode gange tre
Således måtte Matthew McConaughey invitere Camila på en date hele tre gange, får hun til sidst sagde ja tak. Parret giftede sig i 2012 og har i dag tre børn sammen, Levi på 8 år, Vida på 6 år og lille Livingston på tre år.

 

Parret blev gift i 2012 og har i dag tre børn sammen. Her ses de med to af dem, Levi og Vida. (Foto: All Over Press)
Parret blev gift i 2012 og har i dag tre børn sammen. Her ses de med to af dem, Levi og Vida. (Foto: All Over Press)
 

Smukke Camila spillede 'hard to get', da hun første gang mødte 'badejernet'. (Foto: AP)
Smukke Camila spillede 'hard to get', da hun første gang mødte 'badejernet'. (Foto: AP)
 

Der er ingen tvivl om at McConaughey er stolt af sin smukke kone Camila. (Foto: AP)
Der er ingen tvivl om at McConaughey er stolt af sin smukke kone Camila. (Foto: AP)
 

 

 

 

 

1 af 5 Matthew McConaughey poserer her med sin smukke kone Camila Alves. (Foto: AP)
2 af 5 Parret blev gift i 2012 og har i dag tre børn sammen. Her ses de med to af dem, Levi og Vida. (Foto: All Over Press)
3 af 5 Smukke Camila spillede 'hard to get', da hun første gang mødte 'badejernet'. (Foto: AP)
4 af 5 Der er ingen tvivl om at McConaughey er stolt af sin smukke kone Camila. (Foto: AP)
5 af 5 Den smukke brasilianske Camila Alves afviste Hollywood-stjernen hele to gange, den første nat, der var sammen. (Foto: AP)
62 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere