Hun laver en bombe - og præsenterer årets mest lækre barm

24-årige Kate Upton kaster sig ud i kåd vandleg med sin forlovede under ferie i Caribien

En velformet Upton giver 'young hungry guys what they want' i Carls Jr.-reklamen. Kom bag kameraet her (Video: Splash News)

For 2½ år siden fik den smukke kurvede amerikanske model Kate Upton sit gennembrud som skuespiller i den romantiske komedie 'The Other Woman', hvor hun oven i købet spillede den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldaus unge elskerinde Amber.

Men i virkelighedens verden har Kate Upton også kastet sig ud i et kærlighedseventyr. Hun er nemlig forlovet med  den amerikanske baseball-spiller Justin Verlander fra holdet Detroit Tigers. Parret er netop nu på en afslappet kærlighedsferie i det caribiske øhav, hvor de blandt andet har kastet sig ud i en kåd vandleg.

Den våde leg har de filmet og lagt ud på instagram, og her ser man Kate Upton hoppe ud i vandet og lave en perfekt 'bombe', så vandet sprøjter til alle sider. Hendes forlovede lader sig imidlertid nærmest falde sidelæns direkte ned i vandet.

Cannonball challenge #offday #splashzone @justinverlander

Et opslag delt af Kate Upton (@kateupton) den

Tidligere i år har Kate Upton som model poseret for magasinet 'Sports Illustrated Swimsuit', men i det caribiske øhav poserede den 24-årige skønhed igen - dog i privat regi -  for kameraet,  og hun præsenterede på en naturlig måde årets måske mest lækre barm pakket diskret ind i en blå bikini. Sådan.

#turksandcaicos #funinthesun

Et opslag delt af Kate Upton (@kateupton) den

Kate Upton har i øvrigt for nylig i et tv-program afsløret, at hun aldrig dyrker sex med sin forlovede Justin Verlander lige før, han skal spille baseball-kampe.

- Vi dyrker aldrig sex lige før hans baseball-kampe. Aldrig. Og jeg har også fundet ud af, at vi heller ikke dyrker sex efter en kamp, hvis han har spillet rigtig godt, forklarede Kate Upton lidt kryptisk. Og så kan man jo tænke lidt over, hvad hun mener med det.

Se også: Nikolaj Coster-Waldau pisket af bikinimodel

Se også: Kate Upton: Jeg elsker mine bryster

 

1 af 2 Kate Upton er berømt for sin feminine timeglas-figur. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Den 24-årige Kate Upton er berømt for sin sexede kurvede krop. Se hende præsentere årets måske mest lækre barm nede i artiklen. (Foto: All Over Press)
38 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere