Husker du '9 1/2 uge'? Nu smider Kim Basingers frække datter ALT tøjet

Ireland Baldwin forsvarer sine nøgenbilleder på de sociale medier

Se Ireland Baldwin hygge sig på stranden (Video: Splash News)

Hun har aldrig hørt til den blufærdige type, modellen og kendis-datteren Ireland Baldwin, hvis forældre er Hollywood-veteranerne Kim Basinger og Alec Baldwin. Forældrene er dog for længst skilt.

Ireland Baldwin er ikke bange for at lægge frække billeder ud på sin instagram. Her er det sidste nye.(Foto: Instagram) Intl. kendte Fræk kendis-datter viser krop

Nu har hun igen stillet sig splitter-fornøjet op foran en fotograf - den heldige hedder Tyler Kandel - og ladet ham knipse løs, mens hun står i strandkanten, som Vorherre skabte hende - og kun med nogle krusseduller på brystvorterne, så billedet ikke risikerer bandlysning på Instagram.

Det er langt fra første gang, den 22-årige dejlighed viser sig ganske dristig (se også neden under), og det har da også ført til kritik på de sociale medier, men de triste røster blæser hun en hatfuld.

'Det er sådan, jeg er, tag det, eller lad være. Jeg gider ikke at blive krops-skammet for at være bleg og ikke bare være en streg i luften', svarer hun kritikerne.

Baldwin og frue bliver snart forældre igen. (Foto: Zuma Press) Intl. kendte 57-årige Alec Baldwin skal være far igen

 

Intl. kendte Hollywood-datter med rumpen i vejret

122 kommentarer
Vis kommentarer