Hvor ville jeg være uden mine babser?

Det spekulerer Kelly Brook ofte over, skriver hun i sin bog

Supersexede Kelly Brook dedikerer sin nye bog om sit liv, 'Close Up', til sine spektakulære bryster, og dem er hun ikke bleg for at takke for alt det gode, der er sket hende i livet.

- Jeg tænker ofte over, hvor jeg ville være uden mine babser. De er af en prominent størrelse XX-large, og på en mærkelig måde har de defineret mit liv de sidste 20 år, skriver Kelly Brook i bogen, som The Sun bringer uddrag fra.

Brysterne har bragt meget sjov med sig. Foto:Target Press
Brysterne har bragt meget sjov med sig. Foto:Target Press
 

Dejlig dame. Foto: TOBY MELVILLE/PA Photos)
Dejlig dame. Foto: TOBY MELVILLE/PA Photos)
 

De virkelige stjerner
'De har bragt mig sjov, muligheder, opmærksomhed og drama. De har været misforstået, udnyttet, elsket og beundret, latterliggjort og ydmyget'.

Intl. kendte - 2. sep. 2014 - kl. 19:33 Kelly Brook: Katie Price var sjofel

Se også: Brook badeklar i nye bikinier

Se også: Kelly Brook i kavalergang-selfies

Den 34-årige sexbombe indrømmer, at det er hendes bryster, der er den virkelig 'star of the show' - uanset, hvad hun gør.

Foto: Planet Photos
Foto: Planet Photos
 

Foto: Planet Photos
Foto: Planet Photos
 

Selfie-ekspert
'Lad os være ærlige. De har skabt langt flere overskrifter end nogen rugbyspiller eller A-liste Hollywood-stjerne, jeg har dated, flere end enhver fyring, jeg har været udsat for på et tv-show og nogen film, jeg faktisk har været stjerne i'.

I bogen fortæller personligheden om sin barske barndom, sine romancer, den længevarende rivalisering med model-kollega Katie Price - og ekspertisen i at tage selfies.

0 kommentarer
Vis kommentarer