J-Lo: Jeg venter på Nirvana-manden

Efter tre skilsmisser og en brudt forlovelse har Jennifer Lopez endnu ikke mistet troen på, at den rigtige findes et sted derude

Her ankommer Jennifer Lopez til MTV Awards 2014

Ingen tvivl om, at hun er en af verdens mest sexede kvinder. Alligevel har det ikke rigtigt spillet for Jennifer Lopez på kærlighedsfronten.

Tre skilsmisser og en afbrudt forlovelse kan få en til at tro, at hun efterhånden må have mistet troen på det modsatte køn.

Men sådan er det ikke, forsikrer hun i det nye nummer af Elle magazine.

 

- Jeg tror stadig på kærligheden, At Nirvana-manden er derude et sted. Men du må arbejde på det. Du må arbejde på alt, siger J-Lo.

Hun brød for nylig forholdet til  danseren Casper Smart over det sædvanlige problem - utroskab, hvilket han dog hårdnakket har benægtet.

Bliver revet med
Men Jennifer troede ham ikke og smed ham ud efter to et halvt år.

- Alle synes, jeg begår fejl. Jeg styrter ind, bliver revet med og ignorere tegnene.

Se også: Jennifer Lopez har smidt fire-fem kilo

44-årige Jennifer Lopez nyder solen og ferien. (Foto: Instagram). Intl. kendte - 20. jul. 2014 - kl. 15:27 Sexede J-Lo syder i solen

Se også: Ny mide-art navngivet efter J-Lo

- Men vi er mange, der er skyldige i de ting. Hver gang, det går galt, er det hårdt. Jeg bliver såret, men jeg må videre.

Casper Smart og J-Lo var sammen i to et halvt år. Foto:John Shearer/AP photo
Casper Smart og J-Lo var sammen i to et halvt år. Foto:John Shearer/AP photo
 

Jennifer Lopez åbnede fodbold-VM i Brasilien i sommer.  Foto: Felipe Dana/AP Photo
Jennifer Lopez åbnede fodbold-VM i Brasilien i sommer. Foto: Felipe Dana/AP Photo
 

'Hvad gjorde jeg?', 'hvad kan jeg lære?'. Og uanset, hvor hårdt det er, og hvor såret, jeg er, så tror jeg på, at jeg kan nå et skridt højere. Jeg må tro på, at hvis jeg fortsætter, så vil det til sidst blive rigtigt, siger hun.

Sværeste skilsmisse
Hendes sværeste skilsmisse var fra latino-sangeren Marc Anthony, som hun har sine seks-årige tvillinger, Max og Emme, med.

J-Lo har poppens bedste bagdel.  Foto: Tom Donoghue/POLARIS
J-Lo har poppens bedste bagdel. Foto: Tom Donoghue/POLARIS
 

Parret blev skilt efter syv år i 2011, og J-Lo indrømmer, at det er svært at være enlig kor.

-Jeg er fra en traditionel baggrund, og der skal to til at lave børn af en grund. Det er hårdt, fordi jeg ved, de føler, der er et hul, hvor der skulle være en mand i deres liv.

- Da Marc og jeg skiltes, tænkte jeg, 'bare, jeg kunne holde det sammen'. Men når man så indser, at det ikke er det rigtige for nogen af parterne, så går det ud på, at gøre det så godt for børnene som muligt.

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer