Jack Sparrow-rekvisit er sunket

'Pirates of the Caribbean'-filmene har mistet et vigtigt skib

Se Johnny Depp på den røde løber, maj 2014

Det ikoniske skib, som har haft en vigtig placering i hele tre Hollywood-produktioner af 'Pirates of the Caribbean'-filmene, er gået ned, og dermed ser det sort ud for skibets videre filmkarriere, skriver VG.

Se også: Depp nær fyret som Jack Sparrow

Kaptajn Jack Sparrows elskede skude, The Black Pearl blev i flere film-sekvenser 'spillet' af det skib, som ifølge The Times-Picayune forleden sank ud for den caribiske ø St. Lucia. De lokale medier skriver, at skibet var på vej til et værft for at få udført reparationer, da det sprang læk og begyndte at tage vand ind.

Se også: Depp adopteret af 82-årig indianer

Kystvagten reddede skibets søfolk, men selve skibet stod ikke til at redde.

I virkeligheden hedder det skib, som Kaptajn Sparrow i skikkelse af Johnny Depp har udødeliggjort i flere klip, The Brig Unicorn, og det 66 år gamle skib begyndte sin filmkarriere helt tilbage i 1977, da det var slaveskib i serien 'Roots'. Skibet er kun i klip identisk med The Black Pearl, idet The Black Pearl overvejende var en kulisse.

Se også: Jack Sparrow besøgte syge børn

Men rigtig berømt blev den gamle skude først i de tre Disneyfilm : 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl', 'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest' og 'Pirates of the Caribbean: At World's End'.

Før sin filmkarriere gik skibet som fragtskib i Finland. Men så blev det ombygget, og i 70'erne fungerede The Brig Unicorn primært som turistbåd i Caribien.

Se også: Pirates 5's skæbne hviler på Depps sværd

I 2012 sank HMS 'Bounty', som blandt andet er kendt fra filmen 'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest'. Skibet befandt sig kun 260 kilometer fra centret af orkanen 'Sandy', da det led samme skæbne som The Brig Unicorn.

Mandskabet blev dog hårdere ramt. Da ulykken blev kom frem, blev det oplyst, at 14 personer var reddet op af vandet, mens én kvinde omkom. Derudover mistede 'Bounty' sin 63-årige kaptajn.

0 kommentarer
Vis kommentarer