'Jackass’-stjerne: - Min penis er som en slap sok

Johnny Knoxville brækkede sin penis i et forsøg på at hædre Evel Knievel. Nu laver han film om den berømte motorcykelstuntmand 

Det er direkte vanvittigt så mange livsfarlige og forrykte ting, som ’Jackass’-bossen Johnny Knoxville har udsat sig selv for.

De ofte rablede skøre forsøg, som Knoxville har lagt krop til, har kostet den verdensberømte vovehals et utal af hjernerystelser og brækkede knogler.

Men der er især en skade, som han tænker tilbage på med gru. Det var den, han pådrog sig, da han forsøgte at kopiere den berømte motorcykelstuntmand Evil Knievel. Her brækkede Johnny Knoxville sin penis.

Se også: Knoxvilles nosser knock-outet

Nu er ’Jackass’-stjerne aktuel med en film om netop Knievel, og i den forbindelse fortæller Knoxville, at han aldrig er kommet sig helt oven på det grusomme brud.

- Det tog mig seks uger, før jeg tog mig sammen til at se på arret. Der fandt jeg et spejl og gik ud på badeværelset for at se på det, siger han til The Daily Beast.

Uheldet skete, da Knoxville i 2007 forsøgte sig med en af Evel Knievels berømte motorcykel-saltoer. Noget gik undervejs helt galt og ’Jackass’-helten landede med den tunge maskine lige i skridtet.

Se også: Her døde Jackass-stjerne

Han blev omgående kørt på sygehuset og her kunne det hurtigt konstateres, at Knoxvilles ædlere dele ikke havde holdt til mødet med motorcyklen. Og synet af sin knækkede penis var noget chokerende, har han tidligere fortalt til Vanity Fair.

- Det ligner hundelegetøj dernede. Den ser ud som en slap sok, sagde han.

Dokumentarfilmen, som Knoxville har lavet om Knievel, er blevet til i samarbejde med den Oscar-vindende dokumentaristen Daniel Junge. Filmen har fået navnet ’Being Evel’.

Evel Knievel brækkede i sin karriere 433 knogler i sin krop.

17 kommentarer
Vis kommentarer