’Jackass’-stjerne risikerer fængsel efter protest-stunt

Steve-Os oprør mod temaparken Sea World kan nu få store konsekvenser for ham

Steve-O har kan få en ganske alvorlig sag på halsen efter sit fyrværkeri-show. (Foto: AP)
Steve-O har kan få en ganske alvorlig sag på halsen efter sit fyrværkeri-show. (Foto: AP)

41-årige Steve-O har gjort mange vilde ting med tiden, som han er sluppet overraskende godt fra. Men et af hans seneste påfund ser nu ud til at få ret alvorlige konsekvenser for ham.

’Jackass’-stjernen kravlede for godt tre uger siden op i en kran i Hollywood, hvorfra han affyrede fyrværkeri og svingede med en oppustelig spækhugger.

Steve-O, der egentlig hedder Stephen Glover, filmede hele sit opsigtsvækkende show og lagde løbende små film ud på sin Facebookprofil. Men da han skulle kravle ned, stoppede showet ret brat.

Johnny Knoxville har lavet en film om motorcykelhelten Evel Knievel. (Foto: AP) Intl. kendte - 23. aug. 2015 - kl. 23:43 'Jackass’-stjerne: - Min penis er som en slap sok

Politiet og brandvæsnet var mødt talstærkt op til det, de troede var et selvmordsforsøg. Ifølge New York Daily News var der sendt 80 brandmænd og 30 betjente til stedet.

Selv syntes Steve-O ikke, at der var nogen som helst problemer, men myndighederne var af en ganske anden opfattelse og politiet valgte at anholde ham.

Umiddelbart efter blev vovehalsen løsladt, men nu er myndighederne klar til at sigte ham for sin kontroversielle opførsel.

Steve-O er anklaget for ulovlig opbevaring og brug af fyrværkeri, for at være trængt ind på en ejendom uden tilladelse og for at skabe en falsk nødsituation.

Se også: Selvmordstruet Steve-O indlagt

Hvis Steve-O blir tiltalt for disse forhold og senere kendt skyldig i dem alle, kan han i værste fald ende bag tremmer i fire og et halvt år.

Fyrværkeriet fra kranen er ikke ’Jackass’-stjernens først protest mod Sea World. Sidste år rettede han lidt på et skilt over motorvejen, der fører til forlystelsesparken i San Diego.

Det er den måde Sea World behandler blandt andet deres spækhugger på, der har fået Steve-O til at protestere.

Sådan kan man også sige sin mening. (Privatfoto)
Sådan kan man også sige sin mening. (Privatfoto)
 

6 kommentarer
Vis kommentarer