Jackos datter holdt jul med sin mor

Paris Jackson har fået det bedre efter sit selvmordsforsøg i sommer

Mor og datter på Hawaii. (Privatfoto)
Mor og datter på Hawaii. (Privatfoto)

15-årige Paris Jackson - datter af popkongen Michael - ser ud til at have fået det bedre siden sit selvmordsforsøg i sommer.

Julen har hun tilbragt på Hawaii med sine søskende, Prince og Blankett, plus et par fætre - og så har hendes biologiskie mor, Debbie Rowe, også sluttet sig til selskabet, viser et billede, som Paris har sat på sin Instagram-profil.

'Momma', lyder teksten bare under fotoet, hvor mor og datter smilende læner sig op ad hinanden.De tre veninder gi'r den gas. (Privatfoto)
De tre veninder gi'r den gas. (Privatfoto)


Skole for depressions-ramte teenagers
'De to har tilbragt en del tid sammen under Paris' jule-ferie', hedder det på RadarOnline.

Paris har siden selvmordsforsøget været indskrevet på en skole i Utah, der har specialiseret sig i at håndtere teenagers med depressioner. Det har hun lidt af, siden Michael Jackson døde i 2009.

Se også: Popkongens mor overgiver sig ikkeSe også: Jackos læge: Han tryglede og trygledeMichael Jacksons tidligere livlæge, Conrad Murray, føres her ind i Los Angeles Superior Court. Her skal dommeren afgøre, om der skal indledes en drabssag mod ham. (Foto: AP) Intl. kendte - 5. jan. 2011 - kl. 10:57 Jacksons børn så far dø

Og at dømme efter andre billeder på Instagram har hun fået humøret tilbage. På et af dem ses hun iført cowboyhat fyre den af foran kameraet med to veninder.

'Cowgirls yihaaaaa', lyder teksten.Paris Jackson - har fået det bedre. (Foto: AKM-GSI / Barcroft Media/All Over)
Paris Jackson - har fået det bedre. (Foto: AKM-GSI / Barcroft Media/All Over)


Stadig bekymrede
Imidlertid er familien stadig en kende bekymret for pigen. Således får hun ikke lov til at komme hjem i ferien af frygt for, at hun vil få det så behageligt, at hun vil forsøge at få lov til at droppe skolen.

Men bedstemor Katherine fastslår, at det kan der ikke blive tale om.

- Hun er et godt sted og får al den hjælp, hun behøver. Hun har det meget bedre, lyder det fra Michael Jacksons mor.

0 kommentarer
Vis kommentarer