Jagger og Hall skændes om huset

Jerry Hall vil have Mick Jagger til at fraskrive sig sin andel af deres store hus i London

Mick Jagger og Jerry Hall var sammen i 21 år. (MATTHEW FEARN/PA PHOTOS)
Mick Jagger og Jerry Hall var sammen i 21 år. (MATTHEW FEARN/PA PHOTOS)

Mick Jagger er på kollissionskurs med sin tidligere samlever, fotomodellen Jerry Hall. Parret var sammen i 21 år, og hun fødte ham fire børn. I 1999 blev de skilt, efter at han var blevet afsløret i nok en affære, dennegang med den brasilianske model Luciana Morads, der ventede hans barn.

Siden skilsmissen har Jerry Hall boet i det by-hus, 'Downe House', i Richmond i det sydvenstlige London, som parret købte sammen i 1991 for 2,5 mio. pund, da hun var gravid med den nu 20-årige datter Georgia.

Se også: Rullesten-frue: Tag dig ikke af Keith

Huset menes nu at være 10 millioner pund - ca. 90 mio. kr. - værd, og nu begynder 56-årige Jerry Hall at tænke på, hvad der skal ske, når hun trækker sig tilbage fra arbejdslivet.

Tænker på at sælge
90 mio. kr. i hånden vil i hvert fald gøre livet lettere, hvis hun skulle finde på at sælge. Men det kan hun ikke bare sådan gøre. Mick Jagger står stadig som del-ejer af huset. Det vil Jerry Hall have lavet om på. Hun vil have rullestenen til at afskrive sig sin andel, så hun står som eneejer og kan gøre med huset, hvad der passer hende.

 

- Jeg ved, hun tænker på at sælge. Hendes mor er lige død, og det har rodet op i alle mulige følelser. Hvor står hun? For tiden bor hun i huset med sin søn, Gabriel. Men det er et stort hus til bare to mennesker. Det er dyrt at holde i stand. Ryger taget, koster det en formue at reparere, som en kilde fortæller til Daily Mail.

Se også: Jagger raser: Privatøkonomi udleveres i skandalebog

Risikerer at blive smidt ud

Men Mick Jagger er næppe til sinds at hjælpe hende. Tværtimod risikerer hun at blive smidt ud, når hun fylder 65 år. Det var en del af skilsmisse-betingelserne, at hun kun kunne bo i huset, til hun nåede den alder. Bliver hun gift forinden, ryger hun ud med det samme. Og dør Jagger først, så kan hans arvinger bestemme Jerry Halls skæbne.

 

Den texanske model accepterede selv betingelserne dengang, efter at retten havde erklæret det hindu-inspirerede bryllup, parret havde gennemført på Bali i 1990, for ugyldigt. Uden et gyldigt ægteskab havde hun ikke ret til noget som helst, fortalte hendes advokater, og så var en aftale, der sikrede hende 10 millioner pund mod de 30 millioner, hun havde krævet, jo bedre end ingenting.

Se også: Jagger-kæresten kan klare sig selv

Usædvanlig nok, så parret længe ud til at komme godt ud af det med hinanden efter skilsmissen. De blev begge boende i det store hus, dog i hver sin fløj. Til sidst blev det dog for broget. Jerry Halls nye kærester følte det ubehageligt nærmest at blive overvåget af rullestenen, når de kom og gik.

Forsvarede penis-størrelse
Mick Jager flyttede på Claridge Hotel til 22.000 kr. pr. nat, indtil han til sidst købte hus i Chelsea.

 

På det seneste menes parret dog at være kommet på venskabelig fod igen.

- VI er gode venner igen. Han ringer de fleste dage. Han er så morsom, sagde Jerry Hall for nylig, hvor hun også forsvarede størrelsen på gemalens kalorius, som Stones-kammerat Keith Richards ellers drillende havde kaldt ikke videre imponerende.

- Keith er bare misundelig, hvæssede Jerry.

Men selv denne godhjertede udmelding kan næppe blødgøre sangeren i sagen om deres fælles-hus. Også selvom han skønnes at være god for et par milliarder kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!