Jaloux Daniel Craig: Hold fingrene fra min dame

James Bond-stjernen for i flint, da en mand nev hans kæreste i enden

Man skal ikke tage på Daniel Craigs kæreste, hvis man viil undgå at komme i klammeri med James Bond-skuespilleren. (Foto: AP)
Man skal ikke tage på Daniel Craigs kæreste, hvis man viil undgå at komme i klammeri med James Bond-skuespilleren. (Foto: AP)

Der skal meget til at få Agent 007 bragt ud af fatning. Men privat er manden, der har spillet James Bond siden 'Casino Royal' i 2006, ikke helt så svær at provokere.

Den 47-årige skuespiller afslørede i et radio-interview, hvad der især kan få hans pis i kog.

Se også: Serie-stjerne håner 007

- Jeg spiller en hård fyr, men sådan er jeg ikke. Jeg har altid været god til at undgå slåskampe, men hvis nogen kigger på min kæreste på den forkerte måde, kan det få mig helt op at køre. Jeg bliver stadig jaloux, men ikke som jeg plejede, siger Daniel Craig til engelske BBC og uddyber med en konkret episode fra sine yngre dage:

- Jeg var engang på en bar i Frankrig, og der var en fyr, som nev min kæreste i røven, og jeg fløj gennem rummet og ligesom løftede fyren op, fortæller han.

Se også: James Bond: Kun for pengenes skyld

Daniel Craig har været gift med skuespilleren Rachel Weisz siden 2011, men parret blev allerede venner i 1994. Han har en datter, Ella, fra sit første ægteskab med Fiona Loudon.

Den seneste James Bond-film, Spectre, som blandt andet har danske Jesper Christensen i en af rollerne, har premiere den 30. oktober.

Se også: Trist Daniel Craig: Jeg kan ikke længere gå på bar

James Bond er ikke bare god til at dræbe skurke - han drikker også som prof. (Foto: Allstar/Sony) Filmnyheder - 4. okt. 2015 - kl. 17:30 Licence to drink: Navnet er Bhhåånd, Jaaeeemes Bhhååånd

Filmmagasinet - 22. jul. 2015 - kl. 11:00 Så vildt er det nye James Bond-brag

0 kommentarer
Vis kommentarer