James Franco: Jeg er bøsse i min 'kunst'

Men Hollywood-skuespilleren tilføjer, at han er heteroseksuel i sit privatliv

På nogle måder er jeg bøsse, men i sengen er jeg heteroseksuel, siger James Franco.(Foto: AP)
På nogle måder er jeg bøsse, men i sengen er jeg heteroseksuel, siger James Franco.(Foto: AP)

I mange år har der været masser af spekulationer omkring Hollywood-skuespilleren James Francos seksualitet. Men nu taler den 36-årige skuespiller ud om sin seksualitet til magasinet 'Four Two Nine', hvor han i et langt svar nærmest talende til sig selv siger følgende:

- Er du fucking homoseksuel? Okay. Jeg holder meget af tanken om, at jeg er bøsse i min 'kunst' og heteroseksuel i mit privatliv. Men i mit privatliv er jeg måske også til en vis grad bøsse bortset fra når det gælder samleje. Her må man nok konstatere, at jeg er heteroseksuel.

- Så jeg tror egentlig svaret er afhængig af, hvordan man definerer det at være homoseksuel. Hvis det  handler om, hvem jeg har sex med, så er jeg heteroseksuel, siger James Franco og tilføjer:

Sømænd og sex
- I 1920' erne og 1930' erne plejede man at definere homoseksualitet ud fra, hvordan man opførte sig og ikke ud fra, hvem man gik i seng med. Sømænd gik i seng med andre mænd hele tiden, men så længe, at de beholdt deres maskuline attituder, blev de ikke betragtet som homoseksuelle.

Således slutter James Franco sit meget lange svar. Og så er den vil ikke længere. James Franco er blandt andet kendt for film som '127 Hours', 'Spiderman' og 'This is the End'. Han var også Oscar-vært i 2011 sammen med Anne Hathaway.

En nydelig mand.(Foto: AP)
En nydelig mand.(Foto: AP)
 

 

1 af 2 En nydelig mand.(Foto: AP)
2 af 2 På nogle måder er jeg bøsse, men i sengen er jeg heteroseksuel, siger James Franco.(Foto: AP)
1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere