Jamie Oliver: Ramsay er en lortespreder

Den intense krig mellem de to kokke-stjerner fortsætter i højeste potens

Her ses kendis-kokken på vej til Jimmy Kimmel Live-showet i Hollywood, Los Angeles, i januar måned (video: Splash)

Det er et hårdt liv at være kendiskok. Især hvis man har en konkurrent, der er lige så populær som en selv og måske nogle gange mere.

Oliver har medlidenhed med Gordon Ramsay: Foto: All Over
Oliver har medlidenhed med Gordon Ramsay: Foto: All Over
 

De to kokkestjerner fra tv-skærmene: Jamie Oliver og Gordon Ramsay slås som sindssyge. Det har de egentlig til offentlighedens store forbløffelse gjort længe, men lige nu tages bare hårdere ord i anvendelse.

Ifølge dagbladet har Oliver nemlig nu kaldt rivalen for en lortespreder og tilføjet:

- Han bliver betalt for at sprede lort.

Se også: Jamie Oliver tæt på sammenbrud

Egentlig skulle man vel mene, at når man sidder så fast på flæsket, som de to tv-kokke gør, så burde verden være stor nok til begge. Men også her tager offentligheden fejl, for jalousi  er velkendt i kokkebranchen, og lige nu mener Jamie Oliver, at Gordon Ramsay er jaloux, fordi Oliver har mere held i sprøjten med sine kogebøger, end Ramsay selv har.

Se også: Kendiskok straffer sine børn med chili

Daily Mail skriver, at Oliver altid fortryder sine vredesudbrud mod Ramsay, men alligevel kan han ikke dy sig, når muligheden (dvs. journalister) er til stede.

- Hans lortespredning er noget, han betales for. Han tjener penge på at kaste med negativitet. Og alle hans protegerer undgår ham, fordi han er på den måde. Det er faktisk synd, mener Oliver.

Se også: Gordon Ramsay sagsøger hele svigerfamilien

Efter lang tids våbenhvile blussede krigen mellem de to op, da de begge åbnede restaurant i Hongkong. Her spillede Ramsay ifølge Oliver med fordækte kort.

Forinden havde Ramsay antydet, at Oliver var for tyk til at være den, som skulle give amerikanerne kostråd.

Se også: Gordon Ramsay truet med pistol

Men ud over al fnidderen slår britiske medier fast, at Jamie Oliver er god for mere end to milliarder danske kroner og har solgt for små 35 millioner kroner kogebøger. Disse tal matcher Gordon Ramsay ikke helt.

72 kommentarer
Vis kommentarer