Jayde er Biebers nye flamme

Men foreløbig hævder de, at de bare er venner

Man forstår, at Bieber er interesseret. (Privatfoto)
Man forstår, at Bieber er interesseret. (Privatfoto)

Først var det Selena Gomez. Nu er det en mørk og barmfager 20-årig engelsk pige, der tilsyneladende har gaflet idolet Justin Bieber.

Jayde Pierce hedder hun, og selvom de endnu ikke har bekræftet, at de er kærester, så er der meget, der tyder på, at det er lige nøjagtigt, hvad de er.

Parret blev set sammen første gang tilbage i maj måned, hvor Bieber valgte at tilbringe aftenen med  hende, fremfor personligt at dukke op til en Billboard Music Award, hvor han var tildelt en pris.

nationen - 2. maj. 2011 - kl. 13:57 YouTube-hit: 3-årig tuder over Justin Bieber

Se også: Biebers skyld: 12-årig fan mobbet ud af skole

Måneden efter, da han skulle optræde i London, sørgede han også for lidt hyrdestunder med den unge dame.

Splitternøgen i pølen
Senest har de tilbragt en ferie sammen på Bora Bora, hvorfra der på de sociale medier cirkulerer et splitternøgent foto af Bieber på vej i svømmepølen.

Ikke desto mindre påstår Jayde Pierce overfor Sunday Mirror, at de bare er venner, selvom hun indrømmer, at de 'krammer' hinanden.

'VI er bare venner'. Siger hun. (Privatfoto)
'VI er bare venner'. Siger hun. (Privatfoto)
 

- Han elsker at kramme. Folk tror, at Justin er en møgunge og arrogant. Han er slet ikke sådan, siger hun.

Hun fortæller også, hvordan de kom i kontakt med hinanden. Det skete faktisk på Instagram, og det var ham, der var mest ivrig. Da hun efter adskillige beskeder oplyste, at hun var på ferie i Miami, sendte han sit privatfly og fløj hende hjem til sig i Los Angeles.

Racistiske angreb
Men forholdet har også sin bagside. Jayde Pierce er blevet mødt med racistiske bemærkninger, siden forholdet til Bieber blev kendt. Næppe forkert antaget, at de er afsendt af jaloux fans af det canadiske pop-idol.

Se også: Biebers mor: Min søn er ikke perfekt

Dette billede har fået sindene i koge hos Justin Biebers mange fans. (Foto: All Over Press) flash - 9. jan. 2015 - kl. 09:44 Bieber-fans amok: Vil dræbe model, der piller på ham

Hun kalder sig selv en 'model, make up artist og youtuber'. Hun er aktiv på de sociale medier og har ganske imponerende 250.000 'følgere' på Instagram.

De har så førsteret til at nyde den stak fotos af sig selv (og med Bieber), den godt skårne brite har sat til fri afbenyttelse på sin profil.

1 af 4 (Privatfoto)
2 af 4 Privatfoto)
3 af 4 Selfie. (Privatfoto)
4 af 4 Man forstår, at Bieber er interesseret. (Privatfoto)
30 kommentarer
Vis kommentarer