Jeg er stolt af min appelsinhud

Plus size-modellen Ashley Graham er stolt af sin frodige krop - hun kæmper stadig for, at store kvinder skal lære at elske deres egen krop

Den 28-årige Ashley Graham er en af verdens mest berømte plus-size-modeller. Og hun er altså stolt af sin appelsinhud. (Foto: All Over Press)
Den 28-årige Ashley Graham er en af verdens mest berømte plus-size-modeller. Og hun er altså stolt af sin appelsinhud. (Foto: All Over Press)

- Jeg træner. Jeg gør mit bedste for at spise sundt. Jeg elsker den krop, jeg har. Og jeg er ikke flov over min appelsinhud eller lidt overskydende fedt. Det burde du heller ikke være.

Ashley Graham viser krop og undertøj i tog-højde. Babes - 24. jun. 2016 - kl. 22:25 Stor pige viser lingeri i undergrunden

Sådan skriver den 28-årige Ashley Graham på et strandbillede hun har lagt ud for et par dage siden, hvor hun sidder i en strandstol og kameraet et zoomet ind på et nærbillede af hendes lår, hvor appelsinhuden er meget tydelig. Men det er Ashley Graham fuldstændig ligeglad med. Hun er stolt over sin appelsinhud. Ashley Graham havde i øvrigt lagt billedet ud på twitter under hashtaggene #Beautybeyondsize(skønhed uanset størrelse) og #Lovetheskinyourein(Elsk din egen hud).

 

Den frodige Ashley Graham har i øvrigt gennem længere tid gjort sin Plus-size-størrelse til en indbringende forretning. Hun har både sin egen undertøjs-kollektion og sin egen bikini-kollektion, som hun i kalder for 'Swimstuits for all'(badetøj for alle). Sidste år skrev hun sig i øvrigt ind i historie-bøgerne i modeverdenen, da hun havnede på forsiden af 'Sports Illustrated', som den første plus size-model nogensinde.

Se også: Stor pige viser igen frækt undertøj

Ashley Graham afsluttede oven i købet år 2016 med at være på forsiden af den britiske udgave af magasinet Vogue. Det viste sig imidlertid at være lidt af et problem, fordi det var svært for magasinets redaktør Alexandra Schulman at få designerne til låne Vogue tøj til den frodige supermodel.

- Foto-sessionen blev arrangeret i løbet af ganske kort tid, og vi er meget taknemmelige for folkene i Coach, der under den kreative ledelse af Stuart Vevers var hurtige med at låne os tøj, der var uden for rammerne af de traditionelle tøj-størrelser, vi normalt bruger.

Således skrev Alexandra Schulman i en leder-artikel i magasinet Vogue og tilføjede:

- Mens Coach-folkene var meget entusiastiske med henblik på at levere tøj til en dame, som ikke er standard-model, var der imidlertid mange andre, der hårdnakket nægtede at låne os tøj.

 

1 af 2 
2 af 2 Den 28-årige Ashley Graham er en af verdens mest berømte plus-size-modeller. Og hun er altså stolt af sin appelsinhud. (Foto: All Over Press)
45 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere