Jeg gav min mand et blowjob i et fly

Den tidligere playboy-babe Kendra Wilkinson er næsten medlem af Mile High Club

Han er en heldig mand, ham Hank Baskett... Her får han da også det hele med (Video: Splash)

Hvis man skal betegnes som medlem af den såkaldte 'Mile High Club' skal man have haft et fuldbyrdet samleje i et fly, mens det er på vingerne.

Derfor kan man nu kalde den tidligere Playboy-babe Kendra Wilkinson for næsten medlem af 'Mile High Club'. Hun afslører nemlig nu, at hun ikke har dyrket fuldbyrdet samleje på et fly, men at hun til gengæld har givet sin ægtemand Hank Baskett et blowjob i et fly.

Se også: Playboy-babe vil vise nøgenbilleder af sig selv til sine børn

Afsløringen fandt sted på twitter, hvor Kendra Wilkinson under en flyvetur ved hjælp af flyets Wifi blandt andet skrev, at hun havde givet et blowjob under en flyvning med Southwest Airlines:

- Jeg har lige spurgt min ægtemand Hank Baskett, om han havde lyst til at dyrke sex med mig her på flyet.  Jeg elsker Wifi... Jeg er stadig ikke medlem af Mile High Club. Men jeg har faktisk givet Hank et blowjob under en anden flyvetur med Southwest Airlines. Tæller det til et medlemskab af Mile High Club? ha, ha, ha, ha, ha.(sic).

Se også: Se Playboys sidste folde ud-babe

Kendras ublufærdige deling af sine seksuelle oplevelser fik mange af hendes fans til at kritisere hende for at dele sådanne seksuelle ting på sin twitter, når hun er mor til to børn.

Den 30-årige reality-tv-stjerne, der er mor til den 6-årige Hank og den 22 måneder gamle datter Alijah, forsvarede dog ganske intelligent sin beslutning om at dele sine seksuelle oplevelser på twitter:

- Jeg er mor, fordi jeg har dyrket sex. Husk lige på det.

Hugh Hefner omgiver sig konstant med smukke kvinder. Her er det Anna Linquist (tv.) og hans nuværende kone, Crystal Harris. (Foto: All Over) Kendte Hugh Hefner: Levemanden, der knaldede sit livsværk i sænk

Kendra Wilkinson er blevet kritiseret for at dele sine seksuelle oplevelser på twitter.(Foto: AP)
Kendra Wilkinson er blevet kritiseret for at dele sine seksuelle oplevelser på twitter.(Foto: AP)
 

 

1 af 3 Kendra under en badetur. (Foto: All Over Press)
2 af 3 Kendra Wilkinson er blevet kritiseret for at dele sine seksuelle oplevelser på twitter.(Foto: AP)
3 af 3 Kendra Wikinson afslører nu på twitter, at hun har givet sin ægtemand Hank Baskett et blowjob på en flyvetur. (Foto: All Over Press)
28 kommentarer
Vis kommentarer