Jennifer Aniston færdig med filmbranchen

Den berømte stjerne fra 'Venner' savner at lave tv i stedet for film

Jennifer Aniston vil gerne være mere hjemme, og det er der bedre mulighed for, når man laver tv. Foto: All Over Press
Jennifer Aniston vil gerne være mere hjemme, og det er der bedre mulighed for, når man laver tv. Foto: All Over Press

Den amerikanske skuespillerinde Jennifer Aniston har stor succes med næsten alt, hvad hun medvirker i.

Men livet som filmstjerne i Hollywood er ikke en rolle, som den 47-årige 'Venner'-skuespillerinde kan blive ved med at se sig selv i.

Det skriver magasinet Variety, der har talt med den blonde skuespillerinde om hendes fremtidsplaner.

I interviewet afslører Jennifer Aniston for første gang, at hun planlægger helt at sige farvel til den filmbranche, som hun har befundet sig i siden tv-serien 'Venner' stoppede i 2004.

Jennifer Aniston ankommer uden at være opmærksom på den drilske prisseddel. Foto: All Over Intl. kendte - 10. dec. 2016 - kl. 09:57 UPS! Aniston havde overset prisseddel

- Jeg har overvejet det længe. Det er dér, arbejdet er. Det er dér, kvaliteten er. På dette tidspunkt i min karriere vil jeg være en del af fantastiske historier, spændende karakterer og samtidig bare have det godt, afslører 'Rachel'-skuespillerinden i interviewet.

Det er ikke mindst ægteskabet til kollegaen Justin Theroux i 2015, der har fået Jennifer Aniston til at overveje, hvordan hun ønsker at leve sit liv.

Jennifer Aniston får igen bevidst, at man sagtens kan gøre karriere i Hollywood uden at have den mindste fornemmelse for skuespillets kunst. Foto: Nordisk Film Filmanmeldelser - 8. dec. 2016 - kl. 08:01 Jennifer Aniston i endnu en katastrofe

- Når du er i 20'erne, er det et eventyr at komme hjemmefra. At møde nye mennesker, opleve andre dele af landet og verden var spændende, forklarer skuespillerinden og tilføjer:

- Nu handler det i virkeligheden om at ville være tættere på mit hjem og bare nyde min tid. Den forsvinder meget hurtigt.

Jennifer Anistons seneste film, 'The Yellow Birds' har premiere i de amerikanske biografer i dag. Foto: AP
Jennifer Anistons seneste film, 'The Yellow Birds' har premiere i de amerikanske biografer i dag. Foto: AP
 

46 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere