Jennifer Aniston hemmeligt gift

Brylluppet fandt sted i hende og Justin Theroux hjem i Bel Air

'Friends'-stjernen Jennifer Aniston har i hemmelighed for offentligheden giftet sig med sin mangeårige kæreste, Justin Theroux.

Brylluppet fandt sted onsdag i parrets ejendom i Bel Air og blev overværet af et passende antal A-liste skuespillere i Holllywood, berettes det.

Se også: Aniston troede hun var dum: Men hun er ordblind

Endnu mangler brylluppet at blive officielt bekræftet, men TMZ har vist billeder af en stor kage med brudeparret på toppen, der ankom til deres 22 millioner dollars dyre ejendom.

Gift før med Brad Pitt
Billederne viste også en præst med en bibel under armen, der ankom til begivenheden, der fandt sted få dage før gommens  44 års fødselsdag - og tre år efter, han friede til Aniston på sin fødselsdag i 2012.

Mens det endnu gik godt mellem Jennifer og Brad. (AP Photo)
Mens det endnu gik godt mellem Jennifer og Brad. (AP Photo)
 

Det er Jennifer Anistons andet ægteskab. Hun var tidligere gift med Brad Pitt i fem år, men de blev skilt i 2005, efter at han var faldet for Angelina Jolie, som han spillede sammen med i filmen 'Mr. and Mrs. Smith'.

Se også: Aniston vil have familie inden et år

Se også: Anna og Jennifer lige sexede

- På grund af filmen endte vi med at skulle lave alle mulige skøre ting sammen, og et eller andet skørt venskab og partnerskab opstod, forklarede Jolie dengang om forholdet.

Jennifer Aniston var naturligvis knust over ægteskabets forlis og prøvede i forskellige forhold at få humøret tilbage, men det skete først for alvor, da hun blev kæreste med Theroux i 2011.

'

11 kommentarer
Vis kommentarer