Jessica Alba ristet for dårlig solcreme

Hollywood-skuespillerindens solcreme-mærke lever langt fra op til forventningerne

Jessica Albas solcreme beskytter ikke mod solen, mener flere utilfredse kunder. (Foto: All Over)
Jessica Albas solcreme beskytter ikke mod solen, mener flere utilfredse kunder. (Foto: All Over)

Hun er måske nok en god - og køn - skuespiller, men solcreme kan hun åbenbart ikke lave.

Jessica Alba har stiftet det miljøvenlige firma The Honest Company, men for tiden raser adskillige kunder over firmaets solcreme med faktor 30.

På de sociale medier har flere utilfredse kunder brokket sig over voldsomme forbrændinger på trods af, at de har smurt sig ind i solcremen fra skuespillerens øko-mærke.

Det skriver Mashable.

Jessica Alba på forsiden af Maxim. (Foto: Maxim) Intl. kendte - 1. aug. 2014 - kl. 11:32 Ja tak: Jessica Alba i bikini

På The Honest Companys hjemmeside er det for tiden ikke muligt at købe solcremen. Her er der i dag, fredag, kun en solcreme-stick til salg. Til gengæld sælges den udskældte solcreme fortsat på Amazon.com, hvor den ikke ligefrem høster stående ovationer.

Ud af de 212 kunder, der har anmeldt produktet, har 57 procent givet den mindste karakter - nemlig en enkelt stjerne. 24 procent af kunderne har dog valgt at give solcremen fem ud af fem stjerner.

Se også: Alba giver manden for få lommepenge

En af de utilfredse kunder, Chad, skriver:

'Min forlovede købte den her 'solcreme' på vores vandretur i sidste weekend. Det svarer til mayonnaise og det ser ud til at det har forstærket solen'.

Samtidig har Chad lagt et billede op sammen med anmeldelsen, som du kan se her.

Se også: Derfor vil Jessica Alba ikke vise bryster

Også kunden Adam Watson er godt utilfreds.

Vi smurte os ind inden vi tog på stranden, og smurte på igen efter at vi havde svømmet. Vi blev alle forbrændte, især min datter, skriver han og vedhæfter et billede, som du kan se her.

Se også: Sådan får du Jessica Albas smækre krop

Jessica Alba og hendes The Honest Company har også modtaget flere henvendelser direkte til virksomheden. De mener dog ikke, at der er noget galt med solcremen og forklarer, at den er blevet testet af et uafhængigt laboratorium.

'Resultaterne viste, at vores produkt er effektivt og sikkert til brug som en 80 minutters vandafvisende (den højeste karakter) faktor 30-solcreme i overensstemmelse med FDA's regulativer, når det bliver brugt korretkt (Omrystes godt. Brug rigeligt og ensformigt 15 minutter inden sol. Smør igen efter at have badet eller svedt i 80 minutters, umiddelbart efter brug af håndklæde og mindst hver anden time.)'

Også på sin Instagram-konto omtaler Jessica Alba kritikken:

Se også: Alba træt af sin krop: Vil ikke lave stripscener

4 kommentarer
Vis kommentarer