Jolie til børn: Ballade er godt for dig

Skuespillerinden imponerede alle med en brandtale til ære for børn under sin første optræden efter sin anden kræftforebyggende-operation

Angelina Jolie holdt en noget anderledes tale, da hun modtog prisen som årets skurk til Kids Choice Award for filmen 'Maleficent' (Foto: AP Photo)
Angelina Jolie holdt en noget anderledes tale, da hun modtog prisen som årets skurk til Kids Choice Award for filmen 'Maleficent' (Foto: AP Photo)

Hun har vakt opmærksomhed med sine bizarre udtalelser om sit liv, som blandt andet har budt på familiefejde med faren Jon Voight, lege med knive og sin eksmands blod i en lille halskæde.

Men nu er den udfarende skuespillerinde og instruktør Angelina Jolie for alvor blevet voksen, og hendes mange erfaringer delte hun ud af, da hun lørdag aften modtog prisen som årets skurk til Kids Choice Award for filmen 'Maleficent.'

Se også: Derfor kan Angelina Jolie aldrig få flere børn

- Da jeg var lille, fik jeg at vide, at jeg var anderledes. Jeg følte, jeg ikke passede ind, var for larmende, havde for meget krudt og kunne ikke sidde stille, sagde skuespillerinden og tilføjede:

- Men så indså jeg noget, som jeg håber, I også vil indse: At være anderledes er godt, så lad være med at passe ind. Prøv aldrig på at være noget, du ikke er. Og når nogen siger, at du er anderledes, så smil og hold hovedet op stolt, understregede den 39-årige skuespillerinde over for det jublende publikum.

- Lav noget ballade - det er godt for dig, sluttede den dobbelte Oscar-vinder sin brandtale.

Klik videre for at se video fra nomineringerne Filmnyheder - 22. feb. 2015 - kl. 16:55 Oscar-historiens største skandaler

Angelina Jolies far, Jon Voight, forstår ikke, hvorfor hans datter ikke var nomineret til en Oscar for sin instruktion af filmen 'Unbroken'. (Foto: AP) Filmnyheder - 25. feb. 2015 - kl. 20:59 Jolies far er skuffet: Hvor er Angelina?

Med til prisuddelingen havde Angelina Jolie to af sine seks børn, 10-årige Zahara og otteårige Shiloh, og pigerne gav begejstret deres berømte mor et kæmpe knus, da hun modtog prisen.

Dermed trådte Jolie frem for første gang i offentligheden, efter hun tidligere i marts afslørede, at hun havde fået fjernet sine æggeledere og æggestokke, fordi en gentest viste, at hun lå i højrisiko-zonen for at udvikle kræft.

Se også: Jolie tilbudt instruktørjob

Tidligere har Jolie fået fjernet sine bryster, fordi en blodprøve viste en risiko på 87 procent for at udvikle brystkræft grundet en mutation i BRCA1-genet. Både hendes mor, mormor og tante er alle døde af kræft.

Jolie har sammen med gemalen, Brad Pitt, også 13-årige Maddox, 11-årige Pax og tvillingerne Knox og Vivienne på seks.

Se Jolie modtage prisen og noget af talen HER.

Angelina Jolie bruger sin status til at sætte fokus på forholdene for de mange flygtninge, der lever i lejre på grund af terrorbevægelsen IS. (Foto: AP) Intl. kendte - 26. jan. 2015 - kl. 23:44 Angelina i Irak: Møder IS-ofre i flygtningelejr

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!