Justin Timberlake hylder dansk firma

I forbindelse med halloween udviser Justin Timberlake og hans familie stor begejstring for det danske firma Lego gennem deres kreative udklædning

Halloween har indtaget flere dele af verdenen med mange sjove eksempler på diverse halloweenudklædninger.

Kreativiteten hos de kendte har ingen grænser.

Hos Justin Timberlake og hans lille familie har de valgt at klæde sig ud som Lego-figurer.
Justin Timberlakes kone, skuespillerinden Jessica Biel, er klædt ud som en Lego-udgave af Harley Quinn, sønnen Silas er en Batman-figur og Justin Timberlake er klædt ud som en Robin-figur.

Vis dette opslag på Instagram

They got candy? LEGO!

Et opslag delt af Justin Timberlake (@justintimberlake) den

- Vi ser jo mange millioner rundt omkring i verden, som har en relation til Lego-brandet. Vi er ligeså glade, når børn klæder sig ud som Legomænd, som når Justin Timberlake vælger at gøre det. Det er da bare herligt, siger Roar Rude Trangbæk, som er pressechef for Lego Group.

JUstin Timberlake og Jessica Biel blev gift i 2012. Foto: All Over Press Intl. kendte - 31. okt. 2018 - kl. 23:08 Verdensstjerne afslører: Sådan blev vi kærester

- Jeg ved, at tidligere har David Beckham også været ude og snakke om, hvor meget han holder af Legomodeller. Det er noget, de vælger at gøre, fordi de har en passion for det. Og det er jo fantastisk, siger Roar Rude Trangbæk.

På Legos egen instagram har de repostet Justin Timberlakes billede og skrevet, 'you’ve nailed it!'

Et andet eksempel på en kendis, der hylder et brand, er den yngste søster i Kardashian-familien, Kylie Jenner, der har valgt at klæde sig ud som en Barbie-dukke.

Vis dette opslag på Instagram

Life in Plastic, It’s Fantastic..

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

56 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!