Kabam! Ung model smider toppen

Model- og skuespiller Angelique Witmyer viste kroppen frem i Malibu

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Se også: Barnestjerne indlagt på afvænningsklinik

Se også: Nu kan du score brystbomben

Man kan med fordel tage kikkerten med, hvis man skal et smut forbi Malibu, Californien, for langs stranden risikerer man at støde på smukke unge damer, der er godt i gang i et frækt photoshoot.

Det var tilfældet mandag, hvor det spirende model- og skuespillertalent Angelique Witmyer smed overdelen og poserede for kameraet.

Superstjernen gav sig masser af tid til de danske fans. Foto: Mogens Flindt Intl. kendte - 23. sep. 2017 - kl. 17:47 Se det her: Gudesmuk topmodel indtog København

Witmyer er nomineret til mandebladet Maxim’s finest, og her bliver hun spurgt til, hvad hendes højdepunkt i karrieren som model har været indtil nu. Svaret lyder:

- Højdepunktet har været at få beskeder, der lyder, at jeg inspirerer unge piger til at have det godt med deres krop. Det har været det mest givende ved at være en offentlig person.

Se også: Model: Røv-vinklen skal være rigtig

Jenna Bentley nyder strandlivet - også med de store bryster. Foto: All Over Press Intl. kendte - 19. sep. 2017 - kl. 22:58 Model chokerer: Vil have mindre bryster

Modellen, der følges af 28.400 personer på Instagram, har som nævnt også en spirende karriere som skuespiller. Ifølge IMDB har hun således de senere år kunnet mønstre rollerne som ’luder’, ’Tinder-date nummer 1’, ’Hot tjener’ og ’rødhåret pige’.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen