Kan du kende hende? Tv-stjerne tog selfie med verdensstjerne - uden at vide hvem hun var

Den kendte tv-stjerne beskriver sig selv som en idiot efter det pinlige møde med verdensstjernen i en lufthavn

Kan du genkende verdensstjernen, der her sidder med Ed O' Neill fra tv-serien 'Modern Family'. (Foto: Instagram)
Kan du genkende verdensstjernen, der her sidder med Ed O' Neill fra tv-serien 'Modern Family'. (Foto: Instagram)

Den 70-årige tv-stjerne Ed O' Neill er kendt i hele verden for sine roller i tv-serierne 'Modern Family' og 'Vore værste år'. Derfor er han også vant til at blive mødt af ivrige fans, der vil tage en selfie med ham, når han er ude at rejse. Til gengæld må man sige, at de fleste også ville kunne genkende verdensstjernen Britney Spears, hvis man pludselig fik øje på hende et eller andet sted.

Som Britney kan li' sig selv. (Privatfoto) Intl. kendte - 5. maj. 2016 - kl. 20:58 Åleslank Britney i favorit-beklædning

Men det gjorde den 70-årige Ed O'Neill altså ikke, da han mødte Britney Spears i lufthavnen i Los Angeles, da han var på vej til Hawaii.

(Screengrab: Caters) Intl. kendte - 30. mar. 2016 - kl. 16:15 Bikini-klædt verdensstjerne i bold-leg på Hawaii

I et interview med talkshow-værten Ellen Degeneres fortæller Ed O' Neill, at han lige før, han skulle gå ombord på flyet, blev stoppet af en  kvinde, der insisterede på at få et billede sammen med ham. På det tidspunkt havde Ed O' Neill ingen anelse om, at det var selveste verdensstjernen Britney Spears, der ville tage en selfie sammen med ham.

- Hun kom hen til mig og sagde: Mr. O' Neill. Jeg elsker 'Modern Family', og du er min favorit i tv-serien, fortæller O' Neill og tilføjer:

- Må jeg ikke få et billede? Jeg ved godt, at du måske har meget travlt. Hun kunne ikke have været sødere. Så jeg sagde: Okay. Fint nok. Sæt dig her(på armlænet af lænestolen i lufthavnen). Så satte hun sig, og vi tog billedet. Og jeg sagde: 'Hav en god tur, jeg smutter', og så gik jeg, fortæller O' Neill til Ellen DeGeneres.

Kan du se, hvad der mangler på Britneys billede? (Privatfoto) Intl. kendte - 21. mar. 2016 - kl. 23:24 Britney laver brøler: Har hun brugt Photoshop?

(artiklen fortsætter under billedet)

 

Næste dag blev O' Neill dog hurtigt ringet op af sin manager, der spurgte ham, hvad der foregik med det billede af ham og Britney Spears, som på Britneys instagram havde fået 53.000 likes. Og det var ført her, at det gik op for O' Neill, at han havde taget en selfie med den smukke verdensstjerne.

- Jeg havde overhovedet ingen anelse om, at det var hende. Jeg mener, se lige på mit ansigtsudtryk. Ligner jeg én, der sidder sammen med Britney Spears, griner O' Neill.

Se også: Sexet Britney har ondt af Bieber

Den kendte tv-stjerne blev også efterfølgende hånet af sin egen 17-årige datter, der kaldte sin far en idiot, fordi han ikke havde genkendt Britney Spears. Det fik den 70-årige Ed O' Neill til at ringe til Britneys manager og undskylde fadæsen.

Se Ellen Degeneres interview med Ed O' Neill her

Tidligere på året gik en video med Britney Spears' trimmede krop verden rundt. Se den her.

 

 

 

1 af 2 Sådan så det ud, da Britney tog en selfie med Ed O' Neill. (Foto: Instagram)
2 af 2 Kan du genkende verdensstjernen, der her sidder med Ed O' Neill fra tv-serien 'Modern Family'. (Foto: Instagram)
33 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere