Kanye holdt bule-fest for Kim

Kim Kardashians 35-års fødselsdag blev fejret med et ret specielt tema

Her ankommer de til 'bule-festen' (Video: Splash)

Rapperen Kanye West er ikke kendt for at tage den med ro, når han først sætter sig et mål for øje.

Og rapperen, som venter sit andet barn sammen med hustruen Kim Kardashian West, formåede endnu engang at bevise det, da Kim Kardashian onsdag fyldte 35 år.

- Min mand formår altid at overraske mig! Han lejede en hel biograf for at vi kunne se den nye Steve Jobs-film - som ikke er udkommet endnu! Og så havde han fået hele min familie og mine nære venner til at komme klædt i deres bedste 'gravide Kim'-kostume - de fik falske babymaver udleveret ved indgangen!, skriver en begejstret Kim Kardashian på Instagram, og hun sparer bestemt ikke på udråbstegnene.

Fedt tema
38-årige Kanye West havde altså arrangeret en ret speciel temafest, hvor det gravide fødselsdagsbarn virkelig var i centrum.

- Jeg ved ikke, om det var for, at jeg ikke skulle føle mig kæmpestor, eller om det bare var et fedt tema, men jeg var vild med det, og jeg havde den bedste dag nogensinde. Det var fantastisk at spise churros med en flok gravide kvinder. Det var lige, hvad jeg havde brug for, skriver Kim Kardashian til et billede af sin overdådige fødselsdagskage.

Kims mor og søstre tog gladeligt imod bulen, da de ankom til festlighederne, og 18-årige Kylie Jenner valgte kækt at forstørre sin popo med graviditetspuden. Det var formentlig ment som en hyldest til sin storesøsters kæmpebag.

Damer med buler. (Privatfoto)
Damer med buler. (Privatfoto)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer