Kanye West stillede op pludselig i Idol

Verdensstjernen havde sneget sig ind, da fruen besøgte optagelserne

Her ses en glad og stolt Kanye West efter sin overraskende audition til 'American Idol'. (Video: AP)

Det kom noget bag på alle - ikke mindst de kendte dommere, Jennifer Lopez, Keith Urban og Harry Connick Jr., at der pludselig stod en superstjerne blandt de håbefulde deltagere, da der blev afholdt audition  til 'Idol' i San Francisco, skriver Dagbladet.

Se også: Her er de mest 'likede' billeder på Instagram

Uden de store dikkedarer gik Kanye West på scenen foran de måbende dommere og lavede en a capella-version af sit gamle hit 'Gold Digger'. Det var den, hvor Jamie Foxx oprindeligt  var med som gæstevokalist.

Listen over kendte, der støtter Kanye West i at stille op til præsidentvalget i 2020, bliver længere. (Foto: AP) Intl. kendte - 7. sep. 2015 - kl. 23:41 Kanye West som præsident: Flere berømtheder er klar

Stuntet blev afsløret for offentligheden, da blandt andet Idol-programlederen, Ryan Seacrest, på sin Instagram-profil spredte nyheden.

Seacrest kunne også afsløre, at Kanyes audition endte godt, og at han fik lov til at 'gå videre til næste runde'. Det er i Los Angeles.

Kanye West jokede med sit politiske potentiale. (Foto: AP) Intl. kendte - 31. aug. 2015 - kl. 07:38 Selvsikre Kanye West: Jeg vil være præsident i 2020

Den verdensberømte rapper havde fundet vej ind på scenen, fordi fruen, Kim Kardashian, besøgte optagelserne på showet.

Audition-dagen i San Francisco er i øvrig den sidste noensinde i USA, ifølge The Wrap. Succes-programmet starter sin aller sidste sæson i januar næste år.

Se også: Rapkæftet rapper får ikonisk pris

4 kommentarer
Vis kommentarer