Kardashian-mor flov over eks-mands kønsskifte

Kris Jenner kæmper stadig med at affinde sig med eksmanden Bruce Jenners kønsskifteoperation

Kris Kardashian er pinlig berørt over eksmanden Bruces (nu Caitlyns) kønskifteoperation. Her er han/hun på forsiden af Vanity Fair tidligere på året. (Video: Splash)

Kim Kardashians mor og manager, Kris Jenner, er stadig ikke kommet sig over skilsmisse-chokket med Bruce Jenner, som tidligere på året gik gennem en kønsskifteoperation og nu lever som kvinde under navnet Caitlyn Jenner.

Det fortæller Kris Jenners lillesøster, Karen til Heat Magazine:

- Vi prøver allesammen stadig at vænne os til det, fordi det var så stort et chok. Jeg tror ikke, at nogen har vænnet sig til, at dét (Caitlyn, red.) er Bruce.

- Selvfølgelig elsker vi alle Caitlyn, men jeg havde så ondt af Kris. Hun var så såret og prøver stadig at affinde sig med det. Hun vil ikke snakke med nogen om det, fordi hun synes, det er pinligt, siger lillesøsteren Karen.

Se også: TV-vært forlader studie: Jeg gider ikke The Kardashians!

Selvom Kardashian-moren stadig kæmper med tanken om, at hendes eksmand nu er kvinde, prøver hun at håndtere situationen, så godt hun kan, så det ikke får negativ indflydelse på, hvordan omverdenen ser hende, fortæller Karen.

- Men søster er et geni til marketing, så hun er virkelig god til at skjule sine følelser. Kris vil ikke have, at verdenen tror, hendes liv er ved at falde sammen, siger hun til Heat Magazine.

Se også: Kendisblogger: Pause fra Kardashians, tak!

Bliver venner i fremtiden
Forholdet mellem Kris og Caitlyn Jenner har virket anspændt, siden Bruce skiftede køn, men Karen er sikker på, at realityforældrene vil udvikle et stærkt venskab, når Kris accepterer Bruces beslutning om at blive kvinde.

- Det har ikke været sjovt for Kris. Hele verdenen har set det her udspille sig, men jeg tror, at hun og Caitlyn vil ende som venner. Det her er noget, som ingen af os kunne drømme om ville ske, og nu vil kun tiden vise, hvad der vil ske i fremtiden.

Se også: Caitlyn Jenner i tvivl: Er jeg til mænd eller kvinder?

Første gang, Kardashian-forældrene blev set sammen siden kønsskiftet, var i august måned i forbindelse med deres fælles datter Kylies 18-års fødselsdag.

Efterfølgende lagde Kim Kardashian et billede ud af mødet mellem sin mor og stedfar:

The parent trap

Et billede slået op af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Se også: Kardashian-forældre genforenet

1 af 2 Kris Kardashian er pinlig berørt over eksmanden Bruces (nu Caitlyns) kønskifteoperation. (Foto: AP)
2 af 2 Kris Kardashian er pinlig berørt over eksmanden Bruces (nu Caitlyns) kønskifteoperation. (Foto: AP)
31 kommentarer
Vis kommentarer